reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka mam nadzieję, że masz rację ;)

Patu$ka
bądź dobrej myśli :) jak to powiedziała kiedyś moja kuzynka - w końcu musi się udać! (i miała rację, bo 11 miesięcy później urodziła śliczną córeczkę :) - Ciebie też na pewno czeka to szczęście, zresztą miejmy nadzieję, że czeka to każdą z nas :))

reklama
90_natka witam w gronie staraczek:-) ja co prawda bede Was w lutym tylko podczytywac, gdyz nie mam zgody na dzialanie w tym m-cu. Dokładnie tak jak piszesz "w końcu musi się udać" !

Ostatnia edycja:
Nuuuśka mam nadzieję, że masz rację ;)

Patu$ka
bądź dobrej myśli :) jak to powiedziała kiedyś moja kuzynka - w końcu musi się udać! (i miała rację, bo 11 miesięcy później urodziła śliczną córeczkę :) - Ciebie też na pewno czeka to szczęście, zresztą miejmy nadzieję, że czeka to każdą z nas :))

Dzieki za slowa wsparcia :* :surprised:

Hej dziewczyny? Można do Was dołączyć? Jestem mamą 9- miesięcznego Mikołajka i staramy się o rodzeństwo dla niego. To jest trzeci cykl starań, ale pierwszy w miarę normalny:-) mam nadzieję, że się uda.

paulinka88 jasne ze mozesz :) Witaj :)

patu$ka a wielkosc pecherzykow ma znaczenie ja rozumiem? Moj pecherzyk w prawym jajniku mial wczoraj wymiary 18x14mm. To duzo czy malo ?:blink: Pisz jutro od razu po wizycie co Ci gin powiedziala :) Bo az jestem ciekawa, bede mocno trzymac kciukasy :* My dzis sie przytulamy :>>

u mnie w ogole sluzu brak :/Robilam wczoraj test - jedna kreska..:crazy:
Ale staranka zaczynamy poki pęcherzyk jest, jest nadzieja. Napisz koniecznie kochana jak już będziesz po dzisiejszej wizytce czego się dowiedzialas.
A Ł. mnie wysmial jak mu powiedziałam,ze od dziś tez bierze kwas foliowy...bardzo smieszne na prawde :wściekła/y:

muminek79 a jak u Ciebie? Nic nowego niepokojącego się nie pojawilo ? Nie wiem teraz, czy Ty tez chodzisz na monitoring ?

chyba wszyscy faceci tak sie "przejmują" staraniami.... ehhh....

Hej, jestem nowa na forum, mam 23 lata i również rozpoczęliśmy z mężem starania w tym miesiącu. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do Waszego wątku :) trochę mam obawy co wyjdzie z naszego starania, bo niestety mam długie i nieregularne cykle (czasami 30 dni, czasem 50, a rekordowy trwał ponad 60 dni!). Dziś 44dc i na razie okresu brak. Nie wiem co o tym myśleć, czy już testować czy poczekać parę dni, bo staram się jeszcze za bardzo nie nakręcać... Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za dwie kreski :)

Witaj ;)
Jak widze rocznik '90 w wątku o starankach to tylko utwierdzam się w tym jaka stara jestem...

Hej dziewczyny? Można do Was dołączyć? Jestem mamą 9- miesięcznego Mikołajka i staramy się o rodzeństwo dla niego. To jest trzeci cykl starań, ale pierwszy w miarę normalny:-) mam nadzieję, że się uda.

Witaj ;)

paulinka88 Witamy! I zapraszamy do dyskusji:)

Nuuuska tak wielkosc pecherzyka ma znaczenie minium to 18 mm. Twoj jest w sam raz,oby pekl i do dziela:-).Jesli pecherzyki sa za male nie sa zdolne do zaplodnienia:no:

tysia123 tu nawet nie chodzi o przejmowanie się,co o pomoc nawet najprostsza, no bo po coz facetowi jakies dziwne male tabletki jak - Ja przecież zdrowy jestem :angry: Ciemna rasa..:rofl2:

patu$ka wierzmy wiec, ze ta 18-tka przyniesie Nam szczęście :tak: Zmeczona dziś jestem, musiałam dluzej w pracy zostać, bo oczywiście jeden lekarz się nie wyrobil na czas, jeszcze lekarz o którym mogłabym Wam ksiazke napisac.. gastrolog. Docent żeby nie było,gdzie grzebie nie powiem Wam, ale nie chciałabym żeby mi w nosie nawet pogrzebal. Oblesny facet, w dodatku gruuubo po 70-tce :wściekła/y: Ciesze się,że jutro piątek.

Gdzie w ogole pracujecie dziewczynki, co robicie na co dzień, bo tego tematu jeszcze nie przerabialysmy :happy:

90_natka a jaki jest powod u Ciebie tak nieregularnych cykli? Jestes po odstawieniu anty ?

reklama
Nieregularne cykle mam właściwie od zawsze.. Kilka lat temu lekarz zaproponował żeby na wyregulowanie spróbować właśnie tabletek anty. No wiec zaczęłam je przyjmować, a później przyzwyczaiłam się do tego, że @ zawsze przychodzi idealnie jak w zegarku i tak minęły 3 lata. Odstawiłam tabletki ponad 2 lata temu (ze względów zdrowotnych) i wtedy nieregularne cykle niestety wróciły :( od tego czasu @ przychodzi kiedy chce i zawsze oczywiście w najmniej spodziewanym momencie... Raz miałam wywoływaną luteiną, bo nie dość, że cykl trwał już 60 dni, to jeszcze po usg gin określił, że @ może pojawić się w okolicach terminu mojego ślubu, a tego bardzo nie chciałam :)
A Ty Nuuuśka długo się już starasz o maleństwo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry