• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
nuśśka u mnie mały spadek ale czuje zblizającą sie @ :( to kwestia dnia-dwóch;/
patus fajna tempka-inna niz zawsze-moze to dobry znak:)macie z natka teraz najgorszy okres w całym cyklu...
milego dnia

reklama
kasiol taki spadek to nie spadek :-) nie ma @ więc nadzieja jest :-) a objawy to wiesz, mogą być zarówno na @ jak i na fasolkę.

Co do tego że teraz jest najgorszy okres z całego cyklu to masz rację.. Choć ja raczej się nie nastawiam, już chodzę w złym humorze że się znowu nie udało. Tempka nie jest imponująca, bywała znacznie ładniejsza, a poza tym ta torbiel...

natka to ze czas sie dluzy to niestety prawda !!! a jak juz doczekamy sie urlopu, zobaczysz jak szybko zleci, Nim sie obejrzymy a znowu trzeba bedzie wrocic do pracy :/ co do tempki, nie jest jakas mega wysoka ale jest, nie spada i to jest wazne Kochana. Swoja droga zauwazylam ze kazda z Nas ma inna tempke w pierwszej fazie cyklu zauwazylas ? Ja np w fazie po owu spokojnie podchodze pod 36.67-36.80 jak bylo teraz, z kolei w pierwszej fazie przewaznie jestem na granicy 36.22 - 34.5 :blink: nie wiem od czego to zalezne :>

kasiol taki spadek to nie spadek Kochana !!! Zobaczysz ze jeszcze wszystko moze sie okazac szczesliwe, tempke masz na prawde ladna wiec poki co nie marudzimy. A co do okresu, to ten zdecydowanie jest najgorszy, wtedy sie niestety najbardziej wyczekuje, wypatruje ale i panikuje :-( Bo bardzo by sie chcialo, i z jednej strony czlowiek nie chce sie nakrecac, ale z drugiej nie da sie wiecznie myslec tylko negatywnie :blink:

Wlasnie dzis mowie do Ł ze chyba termometr sie zaciaz bo juz 3 dzien 36.7 i w ogole jak do tej pory jak zaczelam brac luteine to cyce mnie tak bolaly byly nabrzmialae tkliwe a teraz sa nadal mieciutkie i nie bolace.

Nuuuska my dzis grillujemy. Skrzydelka juz sie marynuja :)

patu$ nie wiem czego to moze byc oznaka, ale oby zwiastowala cos dobrego :DDD jak to pisala akuku - tempka stabilna jest bardzo dobrym objawem wiec moze ? :-) termin @ juz niedlugo, a ja mocno trzymam kciukaski :)

Zastanawiam sie nad jednym : kiedy robi sie badanie nasienia, w morfologii jest ilosc procentowa plemnikow o prawidlowej budowie. Wiem ze WHO w 2010 roku ustawilo granice na min 4% , Łukasz mial 14% to troszke malo chyba prawda ? Zastanawiam sie czy po prostu tak mial, czy mugl to byc wynik tego, ze nie seksilismy sie przed badaniem 11 dni a to dosc dlugo i plemniory mogly sie juz "znieladnic" przez ten czas.

Udanego grilla Kochana :-) mniam !

Patu$ka ja bym nie zwalała tej tempki na termometr :-) ja myślę, że to ze tempka stała zwiastuje coś innego :tak:

A ja siedzę w domku, nie mam dziś w ogóle energii na nic. Pogoda taka ładna a ja nie mam nawet ochoty ani siły żeby iść na spacer ehhh...

a ja wlasnie do domu weszłam :szok: zarabisty week kuzde nie ma co. Jutro ide na 8, mam nadzieje, ze do obiadu wroce do domu, choć szczerze ? w niedziele to już odpuszczam bo przynajmniej za to mi placa :zawstydzona/y:

Ja mysle, ze te wakacje będą dla Nas szczęśliwe, zobaczycie :tak::*

Wiecie co kobitki ? pojawil się na FORUM nowy temat mianowicie : CIEKAWI MNIE WASZA OPINIA ...nie wytrzymałam i odpisałam tej dziewczynie jak najdelikatniej umiałam, ale szczerze ? Kto jest na tyle glupi żeby zagladac odrębny watek ze swoim przypadkiem nie dostania @ ?? Chyba tylko kolejny troll
dry.gif

Znalazlam dziś w necie : http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20927758
stronka sklepu w sumie hurtowni z produktami dla par starających się o dziecko :) Zastanawiam się nad zelem bo już kiedyś o Nim czytałam.

Ostatnia edycja:
akuku Kochana gratuluje !!!!! :-) super, w takim razie do bani te moje przypuszczenia, zresztą wszystkie chyba obstawialysmy dziewczynke :)))) Macie już wybrane imie ? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry