P
patu$ka
Gość
Znaczy sie tu jest tak ze wyjazd w poniedzialek nad ranem powrot piatek wieczor albo sobota rano. Takze na weekendy bylby w domu. No juz sie zdecydowalismy tylko Ł musi tu pozamykac swoje spraw.
Nuuska Ł jest z zawodu murarzem i tynkarzem. Ale robi wszystko poczawszy od murarki po tynki (ktorych nie nawidzi) Regipsy szpachle,plytki malowanie itd. Po prostu wszytsko co z budowa zwiazane ale przewaznie muruje.
Wiec na takim stanowisku bdzie pracowal.
Tak prawda ze pracowal teraz w szkolce ogrodniczo sadowniczej,tam zas z kolei naprawa maszyn, operator maszyn zbior owocow opryski na owoce itd. No ale jednak cale zycie murowal i do tego wraca.
Juto uciekam do pracy znowu wiec bede popoludniu
Paulinka gratuluje awansu
I przykro mi z powodu fasolki,to straszne!
Akuku rozumiem twoje rozzalenie bo sie nastwailas na core. Ale wiesz mzo ejeszcze nei wszytsko przesadzone.
Nuuska Ł jest z zawodu murarzem i tynkarzem. Ale robi wszystko poczawszy od murarki po tynki (ktorych nie nawidzi) Regipsy szpachle,plytki malowanie itd. Po prostu wszytsko co z budowa zwiazane ale przewaznie muruje.
Wiec na takim stanowisku bdzie pracowal.
Tak prawda ze pracowal teraz w szkolce ogrodniczo sadowniczej,tam zas z kolei naprawa maszyn, operator maszyn zbior owocow opryski na owoce itd. No ale jednak cale zycie murowal i do tego wraca.
Juto uciekam do pracy znowu wiec bede popoludniu
Paulinka gratuluje awansu
Akuku rozumiem twoje rozzalenie bo sie nastwailas na core. Ale wiesz mzo ejeszcze nei wszytsko przesadzone.
Zmierzylam ja 20 minut wczesniej no to zaznaczylam jako zaburzona,ale dlaczego az tak nisko???? Spalam dobrze moze ze chlodno bylo w nocy wrecz zimno ale nie tak zeby atak temp spadla?
pogadałam z babka z laboratorium i ona tez mowi, ze przeważnie badaja miedzy 2-5 dc a ja mam dziś 6. Mowie jej ze gin tak kazala wiec może chce zobaczyć akurat po @ jak się zachowują, nie wiem, choć to ta sama faza cyklu prawda ? Wyniczki dostane w srode na maila, dlatego usg przesunelam na poniedziałek 29.07 wtedy będzie 13dc a w związku z moja owu w granicach 17dc mysle ze nie będzie za pozno a ona kazala mi przyjść z wynikami wiec nie miałoby sensu isc teraz w srode. A tak to będę mieć już wszystkie bo jutro ide na druga ture, do mnie do poradni, bo na reszte (tsh, morfologia, mocz, proby wątrobowe itd.) mam skierowanie. Myslicie ze dobrze zrobiłam badając się dziś ? w glowie mi siedzi caly czas ze mogłam isc w piątek, w 3dc ale jak miałabym potem wysluchac ze zbadałam za wcześnie i ze jej nie o takie wyniki chodzilo to już wolalam zrobić jak chciała 
a te ktore bede robic jutro, beda do odbioru w czwartek.