No naprawdę dziwna sprawa z tą Twoją temperaturą Patu$. Na spadek implantacyjny to chyba niestety za duży spadek, bo nie powinna zejść do poziomu pierwszej fazy. Zobaczymy co będzie jutro, może po prostu termometr faktycznie ześwirował i będzie trzeba wymienić na nowy.
Ja też już po pracy, zaraz idę na obiad a później zobaczymy. M chce iść na spacer i na lody ale ja jakoś ochoty na lody nie mam. Nic mi dzisiaj nie podchodzi ehh :/
Ja też już po pracy, zaraz idę na obiad a później zobaczymy. M chce iść na spacer i na lody ale ja jakoś ochoty na lody nie mam. Nic mi dzisiaj nie podchodzi ehh :/
stalo sie cos ? 

oznajmila Nam to jakis miesiac temu jak gdyby nigdy nic ... Nosz kur** i jak ja mam sie odstresowac jak przede mna wizja tygodnia z tesciami ???? I to jeszcze tego WAZNEGO tygodnia. Po zeszlorocznym urlopie powiedzialam ze wiecej z Nimi nigdzie nie jade a mama wyjezdza z tekstem ze tata moze tam dluzej zostanie zeby odpoczac ! a musi odpoczywac wtedy kiedy my ?!! ma caly rok na to
a my mamy urlop raz w roku po to zeby odpoczac a nie uzerac sie z Nimi. Choc spoko, tata sie w nic nigdy nie miesza ale mama przechodzi przez wiek weksli ( menopauza) i jest czasem nie do wytrzymania
A poza tym w ogole sie nie czuje z pewnymi rzeczami takze ciezko to widze :|
strasznie cieplo, ale lepiej taka pogoda niz jakby mialo znowu lac