• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

No naprawdę dziwna sprawa z tą Twoją temperaturą Patu$. Na spadek implantacyjny to chyba niestety za duży spadek, bo nie powinna zejść do poziomu pierwszej fazy. Zobaczymy co będzie jutro, może po prostu termometr faktycznie ześwirował i będzie trzeba wymienić na nowy.

Ja też już po pracy, zaraz idę na obiad a później zobaczymy. M chce iść na spacer i na lody ale ja jakoś ochoty na lody nie mam. Nic mi dzisiaj nie podchodzi ehh :/

reklama
patu$ zobaczymy jak jutro bedzie wygladala ale jestem dobrej mysli kochana . Wszystko na pewno bedzie dobrze, a moze to spadek fasolkowy ? :)
w ogole mialam sie juz pytac czemu jestes taka nieswoja ostatanio :-( mam wrazenie ze jakas taka przygaszona jestes, i w ogole malo piszesz, jak ja juz cos podpytuje na swoj tematto w ogole nie odpisujesz :zawstydzona/y:stalo sie cos ?

natka wiadomo ze czlowiek sie nakreca i nie ma sensu pisac czegos innnego bo zawsze od owu do @ myslimy i denerwujemy sie czy sie udalo. Uspokoj sie Kochana i cierpliwie czekamy na rozwoj wydarzen. Jeszcze tydzien do planowanej @, moze sie nie zjawi i Twoje przypuszczenia okaza sie mylace ? :happy2:

Ostatnia edycja:
Wiesz, ostatnio się nie nakręcałam a teraz to się zaczyna. Wszyscy mi mówią że blada jestem i na dodatek naprawdę się kiepsko czuję od wczoraj. Obawiam się ze albo się zatrułam albo to coś od tej torbieli. I myślę że to może być to drugie bo mam dziwny śluz :/ a tempka nieciążowa także fasolka odpada, a mimo to gdzieś tam podświadomie myślę "a może?"...

natka Kochana ale skad mozesz wiedziec jaka jest u Ciebie ta ciazowa tempka ? u niektorych jest 37 ale jak pisala akuku wszystko zalezy od wyjsciowej a u Ciebie nie ma jakies bardzo wysokiej wiec nie mozemy wykluczyc niczego tak ?? a torbiel ? hmmm tez mialam torbiel podobna rozmiarami do Twojej ale ja nie odczuwalam niczego "innego". wiec Kochana poki co nie ma co sie niepokoic tylko czekmy na temp. i dalszy ciag :tak:
Ja wierze jak juz napisalam ze wakacje okaza sie dla Nas wszystkich szczesliwe i zobaczycie ze tak bedzie !! :-)

No na pewno byłoby fajnie gdyby wakacje okazały się szczęśliwe dla nas wszystkich :-)
A co do tempki to ja doskonale wiem że nie chodzi o konkretną "wartość". Chodziło mi o to, że jest niska nawet jak na mnie. Bywała znacznie wyższa. I o to mi chodziło jak napisałam że jest "nieciążowa" :-)

oj tam juz nie wymyslaj :P
Moja byla "ciazowa" ale fasolci nie bylo wiec teraz nie nastawiam sie na jej wysokosc bo w koncu nie zawsze musi to byc adekwatne do reszty :happy2: ja wierze ze sie uda :-)zobaczysz, nie teraz to za miesiac ale sie uda ! :tak: ciekawa jestem jaka moja sie w tym cyklu objawi, ale poki co zyje w blogim spokoju bo teraz to mi wszystko jedno :wściekła/y:

Nie teraz to dopiero za kilka cykli, bo teraz bez stymulacji będą minimum dwa, więc nic z tego. No ale cóż... Nie marudzę już i nie piszę na ten temat :-)
A co do Ciebie to dopiero się zacznie po owu hehe :-) korzystaj z tego spokoju bo jeszcze się zdążysz postresować hihi ;-)

natka wiesz co obawiam sie ze urlop nie bedzie taki blogi i spokojny jak sie wydaje. Tesciowa ma urlop w pierwszym tygodniu Naszego urlopu i chce z Nami jechac na wies !! :eek: oznajmila Nam to jakis miesiac temu jak gdyby nigdy nic ... Nosz kur** i jak ja mam sie odstresowac jak przede mna wizja tygodnia z tesciami ???? I to jeszcze tego WAZNEGO tygodnia. Po zeszlorocznym urlopie powiedzialam ze wiecej z Nimi nigdzie nie jade a mama wyjezdza z tekstem ze tata moze tam dluzej zostanie zeby odpoczac ! a musi odpoczywac wtedy kiedy my ?!! ma caly rok na to :no: a my mamy urlop raz w roku po to zeby odpoczac a nie uzerac sie z Nimi. Choc spoko, tata sie w nic nigdy nie miesza ale mama przechodzi przez wiek weksli ( menopauza) i jest czasem nie do wytrzymania :dry: A poza tym w ogole sie nie czuje z pewnymi rzeczami takze ciezko to widze :|
ale juz powiedzialam Ł. ze bedziemy chodzic na wycieczki w las albo i na polanki bo w domu przy Nich sie seksic to juz w ogole :cool2:

Ostatnia edycja:
Nuuuska kochana nic sie nie dzieje. Po prostu czasu mniej w taka pogode. A jak jest temat jakis ziolek czy cos to w sumie ja w tym temacie jestesm zeilona jak konopia indyjska to sie nie wypowiadam tylko podczytuje.
Ogolenie staram sie nei myslec o tych staraniach odpuscic troche dlatego tez mniej pisze. Zagladam codziennie,bo zzylam sie z Wami wszystkimi tutaj.

Teraz jesli sie nie uda a pewnie tak jest to staranka beda taki z doskoku bardziej.

U nas jest taka duchota ze szok. Skwar jak nie wiem. Dzidolek sobie miejsca biedaczyna nie umie znalezc. Wczoraj uwalil sie na hustawce a ja spuscilam pieski. I mamy sunie mieszanca z labladorem czujan bestia ale tez glupawa bo ciagle chce sie bawic. I podbiegla do Dzidka a ze kita mu zwisala z hustawki to ona go cabas za ta kite i chce sciagnac i lapa go tam traca zeby sie z nia bawil. Ubaw po pachy mielismy ale on sam nie byl zadowolony,napuszyl sie jak nie wiem.

Natus mi tez sie wydaje ze to nie jest spadek implantacyjny choc cmi mnie w brzuchu dzis,ale to pewnei na zblizajaca sie @. Ale o dziwo (.)(.) mnie nie bola.

W ogole jutro mamy 2 rocznice slubu. Jak ten czas leci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
patu$ wiem wiem ale brakuje mi Twojego pisania i porad, przyzwyczailam sie do Twojego ochrzaniania mnie, krzyczenia a teraz taki spokoj i cisza ze az smutno sie zrobilo na tym Naszym wateczku. A traktuje go jak swoja ostoje, mam sie przed kim wygadac i nie chce zeby to wygaslo. Nigdy, przenigdy.
Podczytalam forum CLO bo widzialam "jadlospis" ktory jedna z dziewczyn podaje swojemu eM.Pisalas o Prooxed-zie. Przekrecilam chyba nazwe. Ten lek jest bardzo skuteczny, to moge ci powiedziec, bo ostatnio rozmawialam z kolezanka i mowila wlasnie o Nim, ja swego czasu czytalam o tym srodku i podobno nawet lekarze specjalizujacy sie w leczeniu nieplodnosci bardzo czesto polecaja go z powodu jego dobrego i szybkiego dzialania. Niestety jedyna wada chyba jest cena :/ Strasznie drogi wrecz bym powiedziala, na malo ktora kieszen :/
Co do upalow, u Nas tez nie da sie wytrzymac. Ciesze sie ze koty ogolone, bo dzieki temu troszke chlodniej im jest choc jak i u ciebie nie umieja za chiny znalezc miejsca :blink: strasznie cieplo, ale lepiej taka pogoda niz jakby mialo znowu lac :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry