Nuuuśka
..kocia mama ;]
hej dziewczynki :*
kasiol malpa przylazła ???????
glupia wredna malpa. Kurcze patrze się na Twój wykres i strasznie dziwny mialas ten cykl, krotki bardzo, może to zasluga Castagnusa, bo czytałam ze po odstawieniu go mogą wystepowac anomalie przez pierwsze 2-3 cykli
Wyniczki mam jutro dostać na maila po 16, a te które robiłam dziś u siebie w przychodni będą w czwartek. Oj oby były dobre.
natka ach widzisz, wiec ja straszny niedouk jestem
az wstyd normalnie. Zobaczymy w takim razie jak wyjdzie tsh
a co do (.)(.) to wiesz ze rozne moha być tego powody niekoniecznie zblizajacy się @ wiec trzymamy kciuki :-) poki co tempka bardzo ladna 
patu$ yyyy ja nie wiem o co kaman z tym Twoim termometrem
dziwny jakiś, pokręcony, czemu tak spadla ??? a teraz zamiast wzrosnąć to tak ospale się zachowuje ze grrr....a może to rzeczywiście implantacyjny spadek ? może zle to wszystko oceniamy ? Spokojnie czekamy i zaciskamy mocno kciukaski :****
Wszystkiego najlepszego Kochana z okazji rocznicy ślubu :** Życzę Wam następnych szczęśliwych kilkudziesięciu lat a kolejnej już we trójkę
* 
tu Nasza lista - mimo wszystko fajnie jest mieć gdzies to pozapisywane kto i kiedy zebysmy pamietaly :*
Lipiec 2013
tysia123 - termin @
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Sierpień 2013
Nuuuśka - termin @ 16.08
kasiol - termin @ 18.08
kasiol malpa przylazła ???????
glupia wredna malpa. Kurcze patrze się na Twój wykres i strasznie dziwny mialas ten cykl, krotki bardzo, może to zasluga Castagnusa, bo czytałam ze po odstawieniu go mogą wystepowac anomalie przez pierwsze 2-3 cykli
Wyniczki mam jutro dostać na maila po 16, a te które robiłam dziś u siebie w przychodni będą w czwartek. Oj oby były dobre. natka ach widzisz, wiec ja straszny niedouk jestem
az wstyd normalnie. Zobaczymy w takim razie jak wyjdzie tsh
a co do (.)(.) to wiesz ze rozne moha być tego powody niekoniecznie zblizajacy się @ wiec trzymamy kciuki :-) poki co tempka bardzo ladna patu$ yyyy ja nie wiem o co kaman z tym Twoim termometrem
dziwny jakiś, pokręcony, czemu tak spadla ??? a teraz zamiast wzrosnąć to tak ospale się zachowuje ze grrr....a może to rzeczywiście implantacyjny spadek ? może zle to wszystko oceniamy ? Spokojnie czekamy i zaciskamy mocno kciukaski :****Wszystkiego najlepszego Kochana z okazji rocznicy ślubu :** Życzę Wam następnych szczęśliwych kilkudziesięciu lat a kolejnej już we trójkę

tu Nasza lista - mimo wszystko fajnie jest mieć gdzies to pozapisywane kto i kiedy zebysmy pamietaly :*
Lipiec 2013
tysia123 - termin @
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Sierpień 2013
Nuuuśka - termin @ 16.08
kasiol - termin @ 18.08
Ostatnia edycja:
od poniedziałku masz, dobrze kojarzę?:-)