• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :*

kasiol malpa przylazła ??????? :no: glupia wredna malpa. Kurcze patrze się na Twój wykres i strasznie dziwny mialas ten cykl, krotki bardzo, może to zasluga Castagnusa, bo czytałam ze po odstawieniu go mogą wystepowac anomalie przez pierwsze 2-3 cykli :baffled: Wyniczki mam jutro dostać na maila po 16, a te które robiłam dziś u siebie w przychodni będą w czwartek. Oj oby były dobre.

natka ach widzisz, wiec ja straszny niedouk jestem :zawstydzona/y:az wstyd normalnie. Zobaczymy w takim razie jak wyjdzie tsh :tak: a co do (.)(.) to wiesz ze rozne moha być tego powody niekoniecznie zblizajacy się @ wiec trzymamy kciuki :-) poki co tempka bardzo ladna :)

patu$ yyyy ja nie wiem o co kaman z tym Twoim termometrem :dry: dziwny jakiś, pokręcony, czemu tak spadla ??? a teraz zamiast wzrosnąć to tak ospale się zachowuje ze grrr....a może to rzeczywiście implantacyjny spadek ? może zle to wszystko oceniamy ? Spokojnie czekamy i zaciskamy mocno kciukaski :****

Wszystkiego najlepszego Kochana z okazji rocznicy ślubu :** Życzę Wam następnych szczęśliwych kilkudziesięciu lat a kolejnej już we trójkę :)*

tu Nasza lista - mimo wszystko fajnie jest mieć gdzies to pozapisywane kto i kiedy zebysmy pamietaly :*

Lipiec 2013
tysia123 - termin @
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
Nuuuśka - termin @ 16.08
kasiol - termin @ 18.08

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuśka, kasiol dziękuję Wam :-)
No nic, zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie... Jeszcze parę dni. Ale staram się nie nastawiać bo wiecie jak to jest...
Nie mogę się coś skupić na pracy dzisiaj... :-(

Hejka jestem! Zmeczona ale jestem. DziekujeMY :*

Moje (.)(.) zaczynaja twardniec czyli @ lada moment,jeszcze bardzi0ej mnie wysypalo na buzi....grrrr

patu$ a co dzis robiliscie :))) ??
a moze @ wcale nie bedzie, nie kraczmy na razie Kochana :** ja wierze ze ten miesiac bedzie szczesliwy przynajmniej dla jednej z Nas :*

Łoo Patu$ to masz co robić.. Wcześnie w tym roku się zaczęły te zbiory, w zeszłym roku chyba w sierpniu jeśli dobrze pamiętam :-)
Ja również dokładam się do życzeń - wszystkiego najlepszego dla Was :-) żeby Wam szybko mijał ten czas gdy Ł. będzie w delegacji :* no i oczywiście fasolci :-) :*

Nuuuśka a Ty już pewnie jedną nogą na urlopie? :-D od poniedziałku masz, dobrze kojarzę?:-)

natka niby od poniedzialku ale ja juz licze od soboty bo w koncu to weekend a my do pracy nie idziemy wiec mozna to juz uznac jako poczatek urlopu :-) bardzo sie ciesze, oby tylko z tesciami udalo sie jakos ustalic ten czas, bo Ł. juz powiedzialam ze jak mama mnie wkurzy to jej powiem jasno, ze bylo mowione co innego, a ja jade na urlop po to zeby odpoczac a nie po to, zeby sie Nimi stresowac :zawstydzona/y:

patu$ oj to macie roboty teraz co nie miara ! Ja nie lubie wisni. Ola sie Nimi zajada ale ja jakos nie przepadam szczerze Wam powiem. Wole czeresnie, oj tak, te to moge obzerac przez caly rok jakby byly :wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry