tysia123
Fanka BB :)
Witam wieczornie 
Kasiol - przytulam. Po choinke ta @ przylazła

natka - nic nie pisze tylko trzymam kciuki
Jakoś cicho i pusto tu bez Akuku.......
Nuśka - udanego urlopu. Oby udalo sie wypocząć.
Ja dzis mialam wolny dzien. Plan byl taki zeby spedzic go na budowie, ale nic z tego nie wyszlo, bo u nasz dzis wiatr na maksa i jakies 15-17 stopni "ciepła". To ma byc lipiec?????
U mnie objawów na fasolke brak, na @ tez brak. W poprzednich cyklach mialam sporo białego śluzu po owu a tu cisza. A przepraszam, juz zaczynam na wszystkich krzyczeć i sie denerwuje strasznie czyli @ za rogiem. Termin .....hmmm..... między 28 lipca a 31 lipca.
Moja aguska ostatnio przechodzi sama siebie - wyje o byle co. A ja nie mam do niej cierpliwości.... Chyba nie nadaje sie do dzieci.....

Kasiol - przytulam. Po choinke ta @ przylazła

natka - nic nie pisze tylko trzymam kciuki
Jakoś cicho i pusto tu bez Akuku.......
Nuśka - udanego urlopu. Oby udalo sie wypocząć.
Ja dzis mialam wolny dzien. Plan byl taki zeby spedzic go na budowie, ale nic z tego nie wyszlo, bo u nasz dzis wiatr na maksa i jakies 15-17 stopni "ciepła". To ma byc lipiec?????
U mnie objawów na fasolke brak, na @ tez brak. W poprzednich cyklach mialam sporo białego śluzu po owu a tu cisza. A przepraszam, juz zaczynam na wszystkich krzyczeć i sie denerwuje strasznie czyli @ za rogiem. Termin .....hmmm..... między 28 lipca a 31 lipca.
Moja aguska ostatnio przechodzi sama siebie - wyje o byle co. A ja nie mam do niej cierpliwości.... Chyba nie nadaje sie do dzieci.....

super ze zdecydowalas się na miesiąc bez pomiarow, odpoczniesz psychicznie od tego na pewno
potem przychodzi w granicach 6-7 roku zycia kolejny. Ola pamiętam strasznie starala się placzem wszystko wymyszac, ale niestety nauczona tego przez moja Babcie bo ta robila i nadal robi wszystko co Ola chce mimo ze wiele razy zwracałam już jej na to uwagę ale to jak walka z wiatrakami - i tak zrobi co będzie chciała 
ja tez odliczam ale dni do urlopu