paulinka myślę jak patu$ka, skoro z jajnikami ok to można by spróbować tylko jedno opakowanie.
Nuuuśka to w pon ginka potwierdzi że wszystko dobrze :-)
Patu$ka widzę że tempka nadal wysoko, super! U mnie też jeszcze bardziej w górę choć powiem wam że im bardziej ona idzie w górę tym bardziej boję się że lada dzień poleci w dół... Inna jakaś jestem
Lecę do pracy, zapowiada się chyba spokojny dzień więc myślę ze uda mi się zajrzeć do Was :-) miłego dnia :*
Nuuuśka to w pon ginka potwierdzi że wszystko dobrze :-)
Patu$ka widzę że tempka nadal wysoko, super! U mnie też jeszcze bardziej w górę choć powiem wam że im bardziej ona idzie w górę tym bardziej boję się że lada dzień poleci w dół... Inna jakaś jestem

Lecę do pracy, zapowiada się chyba spokojny dzień więc myślę ze uda mi się zajrzeć do Was :-) miłego dnia :*

ja ostatnio lamentowalam ze jeszcze 3 lata i 30-tka stuknie 
To trzeci cykl i odstawiam Castagnusa. Chciałam brac dłużej, ale widze ze dziala na mnie dosc mocno wiec lepiej nie przedobrzac.
Co do Castagnusa, mnie jest ciężko na razie cokolwiek powiedzieć, to drugi cykl z Nim i na razie nie zauwazylam żeby cokolwiek się poprzestawiało. Poprzedni cykl miał tyle ile poprzednie, wiec Cas. ani nie wydluzyl ani nie skrocil, zobaczymy jak będzie teraz wygladalo, bo przyjmuje również opcje taka ze owu nagle pojawi się w 14dc.