• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Witam wieczornie.

Myslałam że cały wieczor bede nadrabiac z tu tylko niecale 2 strony :szok: Co się dzieje :cool:

Natka, Patuska- no bez jaj.....JAk to tak....znowu w tym cyklu nikomu sie nie uda???

Przynaje sie ze zrobiłam teścik, no i negat oczywiscie. Czekam na @. Brzuch bolał dwa dni, potem przestał. Dzis 28 DC. Ostatni cykl 27 dni, wczesniejsze 29-33 dni. Takze czekam na @ i zapisuje sie do gina. Wiem, wiem mialam to zrobic miesiac temu ale jakos tak....

Dzis bylam u kolezanki na odwiedzinach, no i oczywiscie pierwsze pytanie: kiedy u was drugie :wściekła/y:
Chyba nie musze pisac ze zaliczylam mega dół i się poryczałam w domu...pierwszy raz nie pamietam od kiedy.....

reklama
Hejka!

Uprzedzam nie testowalam. Tempka leci w dol takze test jest bez sensu.

Ł pojechal dzis w nocy do Brzegu a dzis wieczorem do Tych. Delegacja pelna geba.

Patuśka:*Hej dziewczyny:) Już mam dość tych upałów jak Boga kocham... Jak Ł wróci z pracy to każę zawieźć się nad wodę dupsko wymoczyć... Dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę:))))))))))))

Paulinka czyli niedlugo staranka:) Ciesze sie ale tez wspolczuje bo zapewne czekaja ce tez smutnw chwile w razie niepowodzen,ale My tu jestesmy bedziemy pocieszac.

hej dziewczynki :*

paulinka super, czyli za niedlugo zaczynacie :))) bede trzymac mocno kciuki zeby sie udalo od razu ! :-)

patu$ na prawde kuzde dobralysmy sie wszystkie jak dwie krople wody....:no:znowu zadnej nic...ach normalnie zla jestem !

Co do wody, wczoraj bylismy nad zalewem caly dzien i powiem Wam, ze od wczoraj mam dosc slonca az do zimy ! :angry: spalilam sobie wszystko co mozna bylo spalic, mimo tego ze kremem smarowalam sie caly czas. Plecow to nie czuje a dziub caly na czerwono zjarany :wściekła/y: wygladam jak apacz tylko konia mi jeszcze do kompletu brakuje, najlepiej tak czerwonego jak ja :sorry: wapno pije litrami juz prawie zeby mi uczulenie nie wyszlo, poki co odpukac, nic sie nie dzieje :happy:Dzis o 14.20 wizytka. Strasznie sie denerwuje juz, boje sie ze nie bedzie pecherzykow :-(

Nuuuska widzialam ne fejsie Twoj wis od razu wiedzialm ze zalew bokiem ci wyszedl. Trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wizyte. Zobaczysz pecholki beda. Ja w to wierze!

patu$ powiem Ci, ze przegieciem jest siedziec caly dzien w taka pogode nawet nad woda, no chyba ze masz ja tylko dla siebie, ale tam wczoraj nagromadzenie ludzi bylo kosmiczne, doslownie jeden na drugim jak mrowki. Potem wieczorkiem zaczelo sie przeludniac, ale upal nie odpuszczal. Ola tylko w siodmym niebie, bo plywala sobie na materacu, tu hop do wody z dziadkiem, dla dzieci to frajda, choc nawet ona powiem Ci przy filtrze 50 ( !! ) spiekla sobie nozki i plecy.
Dam znac od razu po wizytce Kochana :*

hej:)
natka , patuś tule mocno,asz kurna mać -marze aż w końcu przestaniemy sie starać a pisać o fasolciach tylko;/
tyska rozumiem Cie, nas tez ciągle pytają a ja nie mam juz co mówić... z drugiej strony nie zamierzam sie też chwalić ,ze nam nie udaje się;/
akuku ale ma przygody
paulinka super ze to juz ostatnia tabletka-ale ten czas zleciał
nuśśska jestem ciekawa co ci powie gin, bo tempka zaczyna wyglądac na ovu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry