tysia123
Fanka BB :)
Witam wieczornie.
Myslałam że cały wieczor bede nadrabiac z tu tylko niecale 2 strony
Co się dzieje 
Natka, Patuska- no bez jaj.....JAk to tak....znowu w tym cyklu nikomu sie nie uda???
Przynaje sie ze zrobiłam teścik, no i negat oczywiscie. Czekam na @. Brzuch bolał dwa dni, potem przestał. Dzis 28 DC. Ostatni cykl 27 dni, wczesniejsze 29-33 dni. Takze czekam na @ i zapisuje sie do gina. Wiem, wiem mialam to zrobic miesiac temu ale jakos tak....
Dzis bylam u kolezanki na odwiedzinach, no i oczywiscie pierwsze pytanie: kiedy u was drugie
Chyba nie musze pisac ze zaliczylam mega dół i się poryczałam w domu...pierwszy raz nie pamietam od kiedy.....
Myslałam że cały wieczor bede nadrabiac z tu tylko niecale 2 strony
Co się dzieje 
Natka, Patuska- no bez jaj.....JAk to tak....znowu w tym cyklu nikomu sie nie uda???
Przynaje sie ze zrobiłam teścik, no i negat oczywiscie. Czekam na @. Brzuch bolał dwa dni, potem przestał. Dzis 28 DC. Ostatni cykl 27 dni, wczesniejsze 29-33 dni. Takze czekam na @ i zapisuje sie do gina. Wiem, wiem mialam to zrobic miesiac temu ale jakos tak....
Dzis bylam u kolezanki na odwiedzinach, no i oczywiscie pierwsze pytanie: kiedy u was drugie

Chyba nie musze pisac ze zaliczylam mega dół i się poryczałam w domu...pierwszy raz nie pamietam od kiedy.....
znowu zadnej nic...ach normalnie zla jestem !
spalilam sobie wszystko co mozna bylo spalic, mimo tego ze kremem smarowalam sie caly czas. Plecow to nie czuje a dziub caly na czerwono zjarany
wapno pije litrami juz prawie zeby mi uczulenie nie wyszlo, poki co odpukac, nic sie nie dzieje
Dzis o 14.20 wizytka. Strasznie sie denerwuje juz, boje sie ze nie bedzie pecherzykow :-(