Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochanie wiem ze napisze to co zawsze ale nie załamujemy się tak ?!!! nie załamujemy ! nie ma takiej opcji ! jest torbiel, na pewno się wchłonie i w kolejnym cyklu się uda. Na pewno się uda.
objawy torbielowe zgadzalyby się bo ja 3 cykle temu pamiętasz jaki miałam piękny wykres ? tez testowałam, a potem się okazało ze mam torbiel.
Slonko trzymaj się, myślami jestem z Toba :*
nie wiem co to się porobilo, ale zmierzlam od razu drugi raz i było jeszcze mniej - 35,96. Opalilam się wczoraj trochę i szczerze mowiac obstawiałam ze temp. dziś na odwrot może wlasnie skoczyć do góry a tu taki spadek ? No ale nic, zaskakuje sama siebie po raz kolejny 
choć i ja bylam ku temu bliska, ale przy Ł. nie da gdzies nie isc, bo on pierwszy jak male dziecko ciagnie na wszystko. Sama nagrałam film wczoraj kiedy to jezdzil na byku
Spadl po jakiś 15sek. ale radoche miał ogromna ;-) Wszystko oczywiście pięknie zaaranżowane pod Dziki Zachod, były pokazy np. napad na bank, ze strzelaniem, gonitwami itp. dla dzieciakow fajna rzecz, tylko skwar niemiłosierny wiec Ola kiedy wrocilismy do domu padla jak mucha. Ale było warto, na pewno
Dzis o 10 jedziemy z TESCIAMI nad wode - zalew Imielin, pewnie na caly dzionek.