• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuska mam twoj numer odpisalam ci wczoraj na smsa:)

Nie psiocze ale po takim czasie znam siebie i swoje cialo i wiem kiedy schemat sie powtarza. Wykres jest do bani bo ten spadek mi go rozwalil na maxa.

reklama
patu$ ale ja natke pytałam bo to ze Ty masz to ja wiem :** ale od natki wiesciuchy jutrzejsze miloby było dostać :D
wiem ze znasz swoje ciało i siebie sama, wiem wiem Kochana ale ja wierze ze to może mimo wszystko zmylka.

Tysia a gdzie Ty mieszkasz? U mnie upały po 30 stopni chyba za 3 tygodnie już...Patuśka a mi się podoba ten Twój wykres:) Oby ten spadek był spadkiem implantacyjnym:))) A jeśli chodzi o samopoczucie to początki ciąży niczym się nie różnią od czekania na @. (.)(.) bolą, podbrzusze też tylko krwawienia nie ma...:))))))))))))

Nuuuśka Dziękuję :* co do nru to chyba mam, muszę zobaczyć w starym telefonie bo część nr mi się nie przeniosła do nowego bo miejsca na karcie brak :-)

Patu$ka tempka ładna, więc nie powiedziane że @ przyjdzie :-)

Dziewczyny nie robcie mi nadziei na fasolke. Bo ja wcale nie jestem przekonana do jej przybycia w tym cyklu. Ale w poniedzialek sie okaze jak zatestuje.

u nas tak gorąco ,ze padłam na biurko i wsać nie moge;/ dzień na leniuchowanie mam dziś:) a śpie jak zabita ostatnio-brak termometra pod poduszką dobrze mi robi:)
prosze nie pisać ,ze czekamy na @ bo MY WCALE NA NIĄ NIE CZEKAMY , prosze sie zrelaksowac bo nasze myślenie już na tym etapie w niczym nie pomoże a moze zaszkodzić...

nuśka ovu mamy w tym cyklu podobnie pewnie-bo ja duzo wczesniej14-12 dc a ty później 16-18:)
zamawiam w tym miesiacu dwa testy-bo 15 sierpnia mamy 5 rocznice ślubu-2/3 dni przed @ wiec sobie zatestuje,moze los sie uśmiechnie do nas:)

Ostatnia edycja:
Tysia a gdzie Ty mieszkasz? U mnie upały po 30 stopni chyba za 3 tygodnie już...Patuśka a mi się podoba ten Twój wykres:) Oby ten spadek był spadkiem implantacyjnym:))) A jeśli chodzi o samopoczucie to początki ciąży niczym się nie różnią od czekania na @. (.)(.) bolą, podbrzusze też tylko krwawienia nie ma...:))))))))))))

środkowy wschód Polski.

Ale teraz wiem, że ból brzucha na @ jest inny niz na fasolkę. NA @ to raczej takie gorąco / pieczenie w środku (nie wiem jak to dokładnie wyjasnić), a na fasolkę raczej ciagnięcie.

kasiol nawet mi nie mów na temat tego jak gorąco jest! U nas w biurze to już w ogóle oddychać czym nie ma! Dwa wiatraki na full włączone, okna pozasłaniane a i tak masakra jakaś jest.. Ale jeszcze tylko parę minut i do domu :-)

Tysia u mnie to raczej odwrotnie jest, bo na @ na samym pocZątku mam takie właśnie ciągnięcie :-)

Nuuuśka a Ty już zaraz na urlopie będziesz :-)

Patu$ to ja już nic nie mówię tylko cierpliwie czekamy :-)

Tysia u mnie i w ciązy i na @ tak samo brzuch bolał... Tylko (.)(.) zaczęły boleć wcześniej niż zwykle, bo kilka dni po owu, a nie 2-3 dni przed@... A teraz to już bym się nie zorientowała co i jak... Bo Bolą w drugiej połowie cały czas...

reklama
natka nawet nie wiesz jak sie ciesze, chco niestety mam w glowie mysl o tygodniu z tesciami co mnie juz troche blokuje i zmienia nastawienie ale nie bede sie Nimi przejmowac. Jutro jedziemy do Miasteczka Twinpigs Aktualności | Twinpigs - Westernowy Park Rozrywki w Żorach na caly dzien, w niedziele chcemy pojechac nad zalew co juz pisalam, w poniedzialek mam wizytke u gin na 14.20 potem pakowanie, i we wtorek rano wyjezdzamy na wies :-) mam nadzieje,ze pogoda dopisze, w niedziele ma byc podobno bardzo upalnie.

patu$ a ja Ci mowie, ze to fasolcia i nikt Ci tu nie robi nadziei tylko piszemy co myslimy a myslimy ze bedzie dobrze tym razem Kochana :***

kasiol ooo popatrz :D no ja wyliczylam na 16 - 18dc jesli znowu sie spozni, ale moze tez byc tak ze cos sie odmieni i przyjdzie czasowo - 14-15dc. To by byla niespodzianka. Kiedy ja sie mam zaczac seksic ? Bo ochota jest wielka, tylko wiecie jak znowu mam poszalec codziennie przez pare dni to to bez sensu bo wtedy rzeczywiscie plemniory moga byc za slabe. W poniedzialek bede miec 13dc to jak myslicie ? :-) hah kto by pomyslal, ze my tu bedziemy sie radzic w takich rzeczach :wściekła/y::rofl2:

paulinka u Nas tez starszne upaly a na weekend zapowiadaja 38st :eek::eek: dzis jak wychodzilam w sloncu byly 43st. :eek: ale to w koncu lato, niech wiec bedzie cieplo i upalnie, lepsze to od tej zimnicy ktora byla pare tygodni temu. Powiem Ci, ze podobno Cast, ma pomagac w regulowaniu objawow PMS ale mnie (.)(.) dalej bola tak samo przed @ jak bolaly wiec w sumie to nic nie pomoglo. Zobaczymy jak z wykresem, w zeszlym cyklu byl ladny, teraz taki hmmmm.....no nie jest najgorsza ta pierwsza faza :happy:

tysia a ja Ci powiem ze kazda z Nas jest inna wiec moze zdarzyc sie i tak,ze bol brzucha jak na @ nie bedzie wcale jej sygnalizowal. Nie pemitam jak bylo u mnie kiedy bylam w ciazy z Ola, w sumie wtedy nie zwaracalam uwagi na takie rzeczy na jakie teraz patrze, ale zobaczymy. Oby te wakacje byly dla Nas szczesliwe jak juz napisalam ostatnio :))

Lipiec 2013
tysia123 - termin @
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
Nuuuśka - termin @ 16.08
kasiol - termin @ 18.08

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć