• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hehe paulinka tez sie ucieszyłam na dzisiejszy deszcz:)
te starsze pokolenie lek. ahhhhhh młodzi powinni sie na nich wzorowac ,na medycynie jeszcze troche to przedmioty z biznesu i rachunkowości będą mieli , a nie etyki ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/

reklama
No też mnie rozbraja ta moja temperatura paulinka :-)

Nuuuśka miłego wypoczynku :*

U nas też dziś chłodno, leje i w ogóle nie ma słońca- wreszcie jest czym oddychać :-) choć mam nadzieję że słonko szybko do nas wróci :-)

Witam.

natka - twoja temp szaleje w tym m-cu ;)

u mnie @ się chyba zaczyna rozkrecać. Moglaby sie szybko zaczac i szybko skonczyc. Jakby udalo sie w sierpniu to termin na maj - super misiac do rodzenia, bo mam córcię z maja ;)

U nas dalej upał taki że oddychac nie ma czym.... Masakra. Zapowiadaja deszcze po poludniu. Mam nadzieje ze prognozy się sprawdzą.

natka moze ovu była dzień później, nie czujesz nic na @ to moze sie nie pojawi:):):)ale bybyło super:)
jeśli jednak przyjdzie -polecam odsapnąć od pomiarów, lepiej sie śpi :)

kasiol pojawi się, pojawi bo tempka wczoraj mocno poleciała, dziś tak tylko zbzikowała. Byle jak najszybciej przylazła i polazła :-)
A co do pomiarów to już postanowione- w następnym cyklu ich nie będzie :-)

ja jedyne co biore -to pije magnez z b6-tak na stresy i z racji nowego dystrybutora z wodą w naszym pokoju:) a surowej wody nie lubie:)
a te ziółka to cos jak Castagnus? tez jest tam niepokalanek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry