P
patu$ka
Gość
Akuku twardo powiedz ze nie chcesz wracac bo iwesz ze nie bedziesz wydajna i tyle.
Ja oddalam telefon do naprawy i kupilam sobie jeansowy kombiezon typu spodniczka, ale sie ciesze pol roku chodzil mi po glowie bo to stowka za jakby nie patrzyla kawalek jeansu ale dalam sie skusic i mam. Taka jestem podjarana jak nigdy :-):-):-)
Ja oddalam telefon do naprawy i kupilam sobie jeansowy kombiezon typu spodniczka, ale sie ciesze pol roku chodzil mi po glowie bo to stowka za jakby nie patrzyla kawalek jeansu ale dalam sie skusic i mam. Taka jestem podjarana jak nigdy :-):-):-)
nie tylko dzinsowe te zwykle, z materialu przewiewne tez mi sie bardzo podobaja, ale kurcze jakos caly czas brak pewnosci zeby go kupic bo wydaje mi sie, ze bede w tym wygladac jak wieloryb :X
Ten miesiac zaliczam do udanych pod wzgledem wyluzowania i odstresowania sie w okresie starankowym, teraz mysle ze tez nie jest zle, staram sie nie myslec o temp. i szczerze poki co mam ja gdzies 
piekna pamiatka, kurcze szkoda ze nie dziewczynka, jak wymarzylas, ale najwazniejsze ze dzieciatko zdrowe, pieknie rosnie i cudnie prezentuje sie na zdjeciach ! :-)