• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Kasiol a cos mi sie ryplo..pewnie z nuski cora mi sie pimylilo...sory ale ja w tej.ciazy jaka ostepiala jestem.
Tak wiec trzymam kciuki by szybko zalapala.
Swoja droga nie jestem za nagradzaniem za nauczenie czegos takiego...bo sa dzieci ktore r nie moga wymowic bo maja np. Za krotki jezyczek ...
Zreszta ja bym nawet nie pomysla by powiedziec dziecku jak nauczysz sie mowic rrr to dostaniesz to czy tamto. Jak sie nauczyc to fajnie jak nie to trudno bez presji.

Nuska dzis okulisa.
Usg mam dopiero 28...aaaa

Doberek!

Nuuuska piekny wykres,bardzo mi sie podoba! Jeszcze kilka dni i sie wyjasni ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& i wierze ze sie udalo nie ma innej opcji!

kasiol ale uparta jest ta twoja Kalina,ja pamietam jak lukasza "bratanek" syn kuzyna uczyl sie jezdzin rowerem bez kolek z boku cale popoludnie jezdzil ciagle sie przerwacal plakal ale wieczorem wola wszystkich i krzyczy zobaczcie i faktycznie nauczyls ie w jedno popoludnie jezdzi bez kolek z boku. Dzieci sa uparciuchami.

U mnie tempka jest bardzo leniwa wiec cykl uwazam za bezowulacyjny. Zreszta ani sluzu plodnego ani pobolewania jajnikow nic cisza.

akuku no to trzymam kciuki kochana za wizytke u okulisty, a to Ty dzis idzisz czy maluchy ?
My dopiero w grudniu wizyte kontrolna u okulisty mamy.

patu$ kurcze myslisz jednak ze to cykl bez owu ? :zawstydzona/y: a moze po prostu owu sie przesunela Kochana ? ja trzymam kciuki bo moze po prostu to jakies przesuniecie, sama wiesz ze zdarzaja sie czasem. Kiedy masz wizytke u swojego gina ? a co do fasolci....och obys miala racje, ja jakos sceptycznie jestem mimo wszystko nastawiona, ciezko mi uwierzyc ze mogloby sie udac po prostu, ale gdzies tam w srodku wierze, pewnie ze wierze. Ł. chyba bardzo sie przejal, codziennie pierwsze jego pytanie to - Jaka mialas dzis temperature ? Jak pokazalam mu w sobote ten wykres, gdzie nie bylo ani jednego spadku, usmiechnal sie tak szeroko i szczerze, ze chcialabym zeby sie udalo,chociazby dla Niego bo widze, ze bardzo tego wyczekuje, chyba bardziej ode mnie. Ale zobaczymy.

Hej dziewczynki :*
Tempka Nuuuśka rzeczywiście ładna więc kto wie, kto wie :-) ja kciuki trzymam mocno zaciśnięte i z niecierpliwością czekam na testowanie :-)

Patu$ka ehh jednak nisko, szkoda :-( ale wiesz jak to jest- czasem pozornie bezowulacyjny cykl okazuje się być jednak szczęśliwy więc tego mimo wszystko Ci zyczę :*

Ja dziś zmierzyłam sobie tempkę bo obudziłam się akurat w okolicy godziny pomiarów. I oczywiście niziutko.

natka heh Ł. juz dostal moje testy i ma zakaz jak co miesiac wydawania mi ich przed piatkiem chocby sie walilo i palilo :wściekła/y:
Staram sie o tym nie myslec, powietrze sie ochlodzilo, ale mam nadzieje, ze nie wplynie to bardzo na pomiar. Dzis nie wietrzylam tak mieszkania w nocy, bylo cieplo, ale nie goraco :happy:

reklama
Nuuska u mnie zeby bylo przesuniecie to musialo by mie sie popierdykac w cyklach na maxa. Watpie zeby nastapilo przesuniecie. Zobacze jutro jak bedzie nisko to nie ma szans na owulke.

Paulinka no nie wiem czy dam rade pic te ziolka nie lubie zadnych a co mowic o jakies mieszance....

Akuku fajnie ze z malym wszystko ok.

Natka mowisz u ciebie tez nizitko?Hmmm szkoda... nie jestes sama

Dzis to mi tak bania peka ze szok!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry