Akuku
Fanka BB :)
Nuska no ja mam nadzieje ze Ty ruszysz teraz watek I dzieaczyny beda sie chwalic dwoma kreskami. Powiem wam ze jak dla mnie to czas staran byl jedn yh m z najciezszych okresow w moim zyciu..
Patuska napewno wie o czym mowie zreszta pewnie kazda z was juz wie... Bo niepowodzenie miesiac w miesiac to straszne uczucie..czlowiek zyje nadzieja i stresem niestety.
Dlatego trzymam za was bardzo mocno kciuki bo wiem co przezywacie i jakie to ciezkie.
Ja sie przespalam, no jak niemowlak jem i spie hahahah !!!
Tyle ze m sie wkurza, ale co ja moge ?? No nie umiem nad snem zapanowac.
Patuska napewno wie o czym mowie zreszta pewnie kazda z was juz wie... Bo niepowodzenie miesiac w miesiac to straszne uczucie..czlowiek zyje nadzieja i stresem niestety.
Dlatego trzymam za was bardzo mocno kciuki bo wiem co przezywacie i jakie to ciezkie.
Ja sie przespalam, no jak niemowlak jem i spie hahahah !!!
Tyle ze m sie wkurza, ale co ja moge ?? No nie umiem nad snem zapanowac.
nie wiem z czego to wynika, bo kazda z Nas ma inny problem, kazda ma inna dolegliwosc, badz Nasze malze, ale mimo to miesiac w miesiac przezywamy wspolnie pojawienie sie @, i nadchodzace Nasze testowania przezywamy jak swoje wlasne. Tobie z tego co patrzylam, wczesnie wyszedl tescior pozytywny - 11 dni po, ale ja chyba poczekam, bo temp nie siega Twojej zreszta nie wzrosla powyzej 36.8 wiec jakos tak po cichu moja pewnosc, ze sie udalo przemija.
co prawda na razie tylko wirtulanie, ale wierze ze i to uda sie zmienic :*
milego wieczorku :*

wiec spij ile wlezie !! :*
moze wrozy cos dobrego