• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ mysle,ze na to na pewno bedzie mial sile :** w koncu to kochana sama przyjemnosc :-) wierze, ze bedzie dobrze !!

natka poczaruje Twoj wykres moze sie uda, zeby i u Ciebie byla piekna owu. Ja dzis juz 4 raz do lazienki lecialam sikac :errr: normalnie albo to ten jeden kubek herbaty tak podzialal, albo mi pecherz nawala :dry:

Tysia 170 m użytkowej i 100 nieużytkowej no malutki domek:)))) Sama mam prawie 170 m i mi się wyaje, że ten dom wielki jest:) He he z tym, że Twój sto razy łądniejszy:))) no i nowiusieńki będzie:)

Patuśka owu!!! Super:) Działaj z Ł jak tylko próg przekroczy:)))

U mnie też chyba owu będzie... Od wczorajszego wieczora tak mnie jajniki bolą, że paść można... Wczoraj wieczorem i w nocy bardziej dawał czadu lewy , a dzisiaj prawy... Aż ciężko kroka zrobić. Normalnie ból przed @ to przy tym pikuś...

patuśka wiedziałam ,że bedzie skok:) oby z ovulką:) moja znajoma pielęgniarka ten cykl co zaszła z córą bzykali sie tylko raz odrazu po @ 5 dc i i tak w ciąże zaszła:) kazała mi przestać liczyc na kalkulatory bo są pstro warte:)( z synem wczsniej sie starali bardzo długo)
nuśśka mój pierwszy objaw z Kalina w ciąży to właśnie częste sikanie:) oby :)

Nuuuśka to czaruj, czaruj :-) oby podziałało :*
A co do latania do łazienki to często jest to jeden z pierwszych objawów fasolci :-) u mnie by to wyznacznikiem nie było bo ja przed @ i tak często latam do wc, ale Ty nigdy o niczym takim u siebie nie pisałaś więc jestem dobrej myśli :-)
I podziwiam że jeszcze czekasz z testem kochana :-D ja przy takiej tempce już bym testowała bo w razie czego zawsze można test po paru dniach powtórzyć :-) ale nie namawiam :*

Tysia oj bedziesz miala...a ile okien luhuhu.
A powiedz mi ile pokoi macie?

Na parterze salon (45 metrów kw), pokój, kuchnia, łazienka i WC, na pietrze 3 pokoje, łazienka, pralnia. Z tym że pokoje mamy po 12-15 metrów kw, nie chciałam takich malutkich, no i szerokie jasne korytarze ;) Mam dosc ciemnych klitek....

Jak wybieralismy projekt to dom wydawal mi sie olbrzymi, a teraz jest taki akurat ;) Zobaczymy co bedzie jak trzeba bedzie go urzadzac a potem sprzatac ;) :-D:-D

A ja dziś znów zmierzyłam moją tempkę i jest jeszcze niżej niż wczoraj.

Zmien termometr ;)

Patuska - to jest nas dwie co dzis beda gwałcic facetów ;) Mój z budowy wroci tez pewnie ledwo żywy. Ale mu nie odpuszcze ;) No chyba ze sama zasne jak wczoraj ;/

Ja też bym już testowała:) Jeśli ten spadek to byłą implantacja to test już by wyszedł:)
Ja też często biegam do wc, ale pamiętam, że na początku ciąży to w nocy dosłownie spałam na muszli klozetowej...

Nuuska ja zamiast testu normlanego bete bym juz zrobila. Z krwi to z krwi,a paskowy na pamiatke :)

A ja tak przegladam wykresy i za kazdym razem przy owulce mam 36.4 st. a potem skok do 36.7-36.8 st.

Boli mnie lewy jajnik,jak ja bym chciala zeby Ł juz tu byl a on kawal w nocy przyjedzie. I mam nadzijee ze hlopaczki wytrzymaly od niedzieli bo az dwa razy dalismy czadu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tysia TO I JA SIE DOLACZAM DO GWATLU :-D bo mnie jakos ochota naszla od paru dni na seksowanie :-) i mam zamiar dzis pozadnie wyuzdac Łukasza jak Ola pojdzie spac :wściekła/y::wściekła/y:

paulinka a ja wole chyba poczekac bo to jeszcze 4 dni do spodziewanej @... i jak mam zobaczyc jedna kreche to wole jak najpozniej sie rozczarowac a poki co pozyc jeszcze troszke marzeniami :-) Ale tak jak pisze, jesli w piatek bedzie nadal wysoko, to chyba skusze sie na betke :happy2:

patu$ no ja wlasnie pisze, ze chyba skusze sie na betke, ale to i tak dzis juz za pozno, jutro Swieto wiec zostaje tylko piatek :ninja2:

natka CZARUJE WIEC !! moze cos uda sie wyczarowac :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry