P
patu$ka
Gość
Akuku ale my wierzymy ze zaciazymy 
A ty musisz byc szczesliwa teraz
A ty musisz byc szczesliwa teraz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo jak ja się "zepnę" to już będzie pozamiatane... A nawet podczas wziernikowania przy cytologii tak się zawsze spinam że mnie to boli (nie jakoś mega mocno no ale boli). Ehh mam nadzieję, że jakimś cudem uda się teraz i HSG nie będzie konieczne :-)
wszystkie okna pozamykalam a i tak mi zimno, Ł. natomiast konczy strzyc koty
kupilismy im maszynke, specjalna dla zwierzat i wczoraj bylo kapanie i obcinanie a dzis poprawki

caruje zeby w koncu sie udalo ot co ! :-)
wnerwiaja mnie strasznie w tej pracy, jak ktos nie ma sie na kim wyzyc, zawsze ja sie nawine, albo jak nie ma kogo wina obarczyc .....powiedzialam, jak tylko uda sie zafasolkowac, walne w L4 do samego konca ciazy, potem roczny macierzynski w trakcie ktorego mam nadzieje, znajde inna prace bo tego nie mozna nawet nazwac praca tylko obozem pracy 

W Klinikach maja specjalne pomieszczenia, swierszczyki, filmy, plus partnerka moze rowniez wejsc. Oprocz tego u Nas stosuja jeszcze stosunek w specjalnych prezerwatywach do "przechowywania" nasienia ale komu by sie udalo bzykac w pokoju, gdzie obok pelno ludzi ?

jak nie udzielą mi wyczerpujących informacji to odpuszczę sobie to laboratorium :-)