• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Cześć :*

Patu$ka doskonale Cię rozumiem... Kurcze, z całego serca życzę Wam żeby się udało i maleństwo przyszlo do Was na Dzień Dziecka :*

Nuuuśka super ze wyniki Oli się poprawiły! Może zupelnie obędzie się bez zabiegu :*

Wiecie, w takie dni jak ten mam wszystkiego dość. Tempka nisko, owu jak widać ma wszystko gdzieś i postanowiła nie przychodzić... A tak mnie wczoraj podbrzusze i jajniki bolały popołudniu ze myslalam ze to to... I śluzu b dużo było ehh... Mam naprawdę dość tego :-( kaam wrażenie ze po tym pregnylu zamiast lepiej jest tylko gorzej.

reklama
hej
ja czekam na @ tempka spadła, popadam w depresje normalnie:( dół na całej lini, jak co miesiąc -najgorszemu wrogowi nie życze się tak czuć ;/ patuś ja też już tylko sie modle, bo nie mam sił na latanie i słuchanie od lekarzy ,że zdrowa ,że odpuścić...
m. odziwo chwycił witaminy i łyka jakiś rok temu miał je skączyć wiec nie wiem czy da rade codziennie je łykać... moze do piwa mu je podrzucić to codziennie łyknie;/

doberek....

Natka :szok: to az dziwne ze ci pechol nie pekl mimo Pregnylu... hmmmm

Dziekuje dziewczynki za otuche :) Powiem Wam ze to dzieciatko jest najbardzije wyczekanym w naszej rodzinei bo do tej pory dzieci rodzily sie od razu z planowania z przypadku... a u nas....

Moi rodzice za dwa tygodnie maja "wesele" 40lecie i moglibysmy im zafundowac taki prezent :)

A u mnie tempka figluje i sobie idzie do gory...hmmm ciekawe... A moze moze...ale nie robie sobie nadziei za bardzo...

Nuuuska w Waszym przypadku oboje jestescie zdrowi,wiec u was potrzeba czasu,ale i iagnostyka jets ciezsza bo gdzie szukac przyczyny? Nie wiadomo...

Akuku jak brzucholek pokaz nam sie? Jak sie czujesz? Opowiadaj...

hej :*

natka a mowilas to ginowi ? nie wiem, moze ja slabo sie znam, ale patrzac na Twoj poprzedni wykres i terazniejszy jest roznica, gdzie poprzedni byl bez zadnej stymulacji :cool: to dobry lekarz ?

kasiol przykro mi, mimo wszystko mialam nadzieje, ze po wczorajszym wzroscie @ sie rozmyslila ale jednak chyba nie :-(

patu$ powiem Ci, ze chyba najgorsza jest we mnie bezsilnosc i zlosc wlasnie dlatego ze teoretycznie wszystko jest w porzadku, a lekarze rozkladaja rece i od jednego slysze o IUI, od drugiego o kuracji na wywolanie owulacji ktora mam...szkoda slow. Czlowiek stara sie nie myslec, wyluzowac, ale nawet to nie pomaga. Albo robie to zbyt slabo, ale jak zrobic inaczej ? Boze, jak ja bym chciala choc przez miesiac o tym nie myslec.

U Nas dzis leje od wczoraj w sumie, i nie zapowiada sie zeby mialo sie to zmienic. Jesien nadchodzi wielkimi krokami niestety :zawstydzona/y:

Wrzesień 2013

kasiol - termin @ 17.09
patu$ - termin @ 22.09
natka - termin @ 27-28.09
paulinka - termin @ 27.09
tysia - termin @ 29.09

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka tak, to bardzo dobry lekarz, jest doktorem a poza tym wszyscy go chwalą za pomoc pacjentkom przy niepłodności. Też bardzo dlugo starali się z żoną o dziecko, także można rzec że problem zna "od dwóch stron".
Nie mówiłam o tym pregnylu bo nie było takiego problemu wcześniej- zawsze mimo wszystko owu była. Teraz zresztą też "dziwnie" się czuję- nie dość że jajniki bolą to jeszcze mokro mi jak rzadko kiedy. Ale to chyba za późno mimo wszystko na owulkę... A tak liczyłam że HSG nie bedzie potrzebne... :-(

Patu$ka też mnie to dziwi, zwłaszcza ze dostaję dwie ampułki czyli 10000j...

Natka przy twoim PCO jak lekarz mowi o HSG to nie zwlekaj... to nie boli ( no az tak strasznie) boli mniej niz bol zeba a obraz bedzie jasny...

Nuuuska w waszym przypadku warto moze by przystopowac ze wszystkim,odstawic witaminy,nie mierzyc tempki, testy owu wyrzucic....

Patu$ka wygląda na to, że na początku października będzie pora na HSG.. Mam dzwonić się umówić zaraz jak pojawi się @.

Paulinka, popieram to co napisała Patu$ka- stymulacja na pewno pomoże- tak więc zapisuj się do gina!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry