• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
ale przeziębiona dziś jestem, rano było 4 stopnie tylko, marzyłam o czapce a wyszłam tylko z auta do pracy;/
właśnie szukam tekstu na pamiątek dla mojego małego synka chrzestnego:) chrzciny 27 wrzesnia już:)
miłego dnia :*****

reklama
hej dziewczynki

natka przykro mi ze owu nadal brak :-( myslalam ze cos sie dzis rozwiaze a tu dalej niestety nic.
Ale moze owu sie jeszcze pojawi, kurcze trzeba wierzyc bo to by na prawde bylo dziwne :zawstydzona/y:

kasiol u ciebie widze dluga faza lutealna w tym cyklu,ale to dobrze. Wazne ze nie jest zbyt krotka, choc w sumie eh co z tego....skoro dzidzi nadal brak :-(

patu$ jak temp. u Ciebie ? nadal do gory ?

heja! Nuuuska tempka w dol....

Mi sie wydaje ze szczyt progesteronu byl i dlatego tempka poszla w gore...

Ale juz czuje zblizajaca sie @ pryszcze juz sa cyce bola... i czuje ze hormony daja znac...

Nuuuśka wiesz, ja już raczej nie wierzę że ta owu się pojawi, skoro 6 dni temu pęcherzyk miał 18mm. Naprawdę mam już tego wszystkiego dosyć. Teraz Bóg jeden wie kiedy @ się pojawi... W sobotę za tydzień jedziemy na wesele więc będę cały czas się zapewne stresować i sprawdzać czy to już...

Patu$ spadła, ale nadal na granicy wyższych :* może jeszcze nie wszystko stracone.. Ja trzymam kciuki :*

Wiecie dziewczynki... Jestem wykończona i fizycznie (coś mnie łapie bo katar już jest...) i psychicznie... Jak tak dalej pójdzie to będę musiała stąd zniknąć, przynajmniej na jakiś czas bo się chyba wykończę ehh...

Natka, trzymam kciuki by tempka jutro wzrosla.

Patuska oby jednak@ nie przyszla...

Kasiol no coraz zimniej choc ja w uk sie przyzwyczaila, i jak jest np.8 st to w bluzie chodze hehe. Dzieci moje tez przyzyczajone i czwpek nie nosza wcale ew. Kaptur.ale tutaj chyba max -2 hehe a nie -20, ale wlasnie przez to ze mieszkqmy w uk ciezko nam na wkacjach, bo tu jest max 25 st..a na wakacjach mielismt 40 i moj alex byl strasznie upalem zmeczony, tylko na plazy odzywal, bo woda wiaterek i chodzi w samych gaciach. Hehe

Tysia to trzymam kciuki by przestalo padac , oby dach szybko nalozyli.

A ja dzis zostalam w domu, m pojechal zawiesc dzieci. Spac w nocy nie moglam bo Viki od tyg. Werduje do naszego lozka... cwaniwk z mojej strony przychodzi i sie wtula, ale juz mu dzis powiedzialam ze nie ma do nas przychodzic i dzis zadnych slodyczy. A jak jutro przyjde to obiecuje sobie ze wstane i go zaprowadze, choc tak mi sie nie chce.ehh

Co jeszce wczoraj zawiozlam kolejne zwolnienie do pracy na 28 dni.
Ajj glodna jestem ale nie chce mi sie z lozka wstac.hehe

Mikego dnia

Natka domyslam sie jak sie czujesz ale ja mysle ze @ przyjdzie w terminie zastrzyk byl wiec co najwyzej przesunie sie dzien badz dwa...

Wiem doskonale jak znosisz to wszytsko ja mam podobnie. Jesli czujesz ze potrzebuejsz odpocac to odpocznij i wroc od nas zz sila walki :)

Kazdy potrzebuje takiego odpoczynku...

Hej!

ja po ziwyzie u ortopedy, zlecenie rehabilitacja i basen conajmniej raz w tyg....A jak poszlam szukac punktu gdzie moglabym sie rehabilitowac jak mi wyskoczyli z terminami to masakra.... WRZESIEN 2014:szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry