• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczynki :*

Nuuuśka w sumie dobrze, że bierzesz po pół tabletki, mniejsze ryzyko przestymulowania. A co do mięśniaczka to mam nadzieję, że faktycznie nie będzie blokował możliwości zajścia w ciążę...

ale dzisiaj mi się dzień dluzy... Jeszcze ccale 4 godziny w pracy. A wszystko mnie tak wkurza, że lepiej nie mówić! Wczoraj aż się z M posprzeczaliśmy.

Patu$ oby jutro owu była potwierdzona :*

reklama
tyśka ja brałam magnez bo mniej nerwowa byłam-albo sobie to wmówiłam-ale gdzies czytałam ,ze tez wskazany:)ale łykam czasami, właściwie nie biore nic teraz, ale po wypłacie zainwestuje w witaminy-ale to przeciw jesieni bardziej a nie ciażowo:rofl2:
nuśśka jakby udało sie urodzić jesczez w 2014 byłoby cudownie,jeszcze niedawno powiedziałabym ,ze to pikuś ,ale teraz mysle ,że raczej cud:tak: i na ten cud czekam... co to lekarzy to ja daje sobie spokój, nie moga mi pomóc-tak myśle, cykle mam ksiązkowe-na każdym badaniu miód, malina... a dzidzi brak ;/my staraczki-weteranki w końcu bedziemy szczesliwe-nie ma innej opcji!

natka wiem ze w Diagnostyce na pewno tylko oni tam bodajze do 11 w soboty pobieraja material :happy: Czynne z tego co pamietam do 13.

kasiol wiara to chyba jedyne co Nam pozostalo. Musi sie w koncu udac nie ma innej opcji. A co do lekarzy, moze Ty masz np problem z pekaniem pecherzyka ? Moze pieknie rosnie, ale w efekcie nie peka, robi sie z Niego torbiel,ktora jednak wchlania sie do kolejnego cyklu.
Albo wrogi sluz - juz sama sie nad tym ostatanio zastanawialam. Niby blachostka ale moze tu lezy problem ? Skoro wyniki ok, owulacja ok, a dzidzi nie ma, moze po prostu Nasz sluz blokuje dotarcie plemnikow do komorki jajowej.

nuśka nie wiem sama, bo tempka zwrasta w drugiej fazie cyklu, 20-22 dc zawsze wyżej niz wczesniej poźniej idealnie opada;/ na usg byłam po ovu i mówiła-że ovu była, śluz idealny;/ wiec sama nie wiem, a co z tym sluzem wrogiim? cos sie na to łyka??:)
jescze zastanawie mnie powolny wzrost przy ovu-czytałam ze to możliwa niewydolność ciałkoa żółtego-na to luteina działa-ale nie chcą mi jej sprzedac bez recepty;/;/;/;/ ja sie jednak boje ,ze to plemniory m. nie dają rady;/

myślicie ze mozna brac luteine bez wskazań-moze rozregulować cykle?czy tylko ewentualnie pomóc? sa jakies skutki uboczne jej brania? czy widac efekt odrazu? czy to trzeba troche pobrac zeby działało i jak sie dawkuje:)

Ostatnia edycja:
kasiol wrogi sluz powoduje to , ze plemniki gina zanim jeszcze dotra do komorki jajowej, powoduje to z tego co sie orientuje zbyt wysoki odczyn pH, nie wiem czy nie zakwaszone tez. Nie wglebialam sie w temat az tak bardzo, ale wiem, ze to w wielu wypadkach wlasnie jest przyczyna,dlatego zamierzam kupic paski pH i zaczac to sprawdzac, zorientowac sie odnosnie diagnostyki i ewentualnego leczenia.
patu$ka wiem, ze kiedys dowiadywala sie wiecej na ten temat wiec ona pewnie bedzie jak zawsze lepiej obcykana w temacie :happy:
Co do Luteiny, zaszkodzic chyba nie moze, mysle ze moze duzo pomoc, tak sie mnie wydaje, ale ja jeszcze nie wdrozona w dzialanie bo dopiero w tym cyklu zaczne ja brac. Mam brac jedna dziennie pod jezyk od 15dc-24dc.

paulinka a no to widzisz, juz w ogole zacofana jestem w temacie :zawstydzona/y: i co w takim przypadku tylko inseminacja ? eh...u Ciebie kochana tempka w gore, wiec moze owu jednak byla ?

Nuuuska nie ze sie nei wraca ale czasem nie ma takiej koniecznosci. Po 6 cyklach musi byc conajmniej 3 cykle przerwy i znowu mozna stymulowac...

Natka my np robimy w soboty te badania bo nasze labolatorium nie rpzyjmuje w tyg. nasienia do badania...

Ja pomyslama czy nie zrobic badania na przeciwciala antyplemnikowe,ale to zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry