Cześć dziewczynki :*
Nuuuśka w sumie dobrze, że bierzesz po pół tabletki, mniejsze ryzyko przestymulowania. A co do mięśniaczka to mam nadzieję, że faktycznie nie będzie blokował możliwości zajścia w ciążę...
ale dzisiaj mi się dzień dluzy... Jeszcze ccale 4 godziny w pracy. A wszystko mnie tak wkurza, że lepiej nie mówić! Wczoraj aż się z M posprzeczaliśmy.
Patu$ oby jutro owu była potwierdzona :*
Nuuuśka w sumie dobrze, że bierzesz po pół tabletki, mniejsze ryzyko przestymulowania. A co do mięśniaczka to mam nadzieję, że faktycznie nie będzie blokował możliwości zajścia w ciążę...
ale dzisiaj mi się dzień dluzy... Jeszcze ccale 4 godziny w pracy. A wszystko mnie tak wkurza, że lepiej nie mówić! Wczoraj aż się z M posprzeczaliśmy.
Patu$ oby jutro owu była potwierdzona :*
i na ten cud czekam... co to lekarzy to ja daje sobie spokój, nie moga mi pomóc-tak myśle, cykle mam ksiązkowe-na każdym badaniu miód, malina... a dzidzi brak ;/my staraczki-weteranki w końcu bedziemy szczesliwe-nie ma innej opcji!
Czynne z tego co pamietam do 13.
i co w takim przypadku tylko inseminacja ? eh...u Ciebie kochana tempka w gore, wiec moze owu jednak byla ?