Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro z ranca pierwsze co chce widziec to zdjecie Twoich | | :-) !!
namieszalo mi dokumentnie normalnie az sie tego nie spodziewalam, ale ja mam jakiegos wyjatkowego pecha do tych zle przepisanych lekow, lekarzy ktorzy leczyc nie umieja i w ogole.... teraz na razie zostaje przy jednej i zobaczymy. Oby ten cykl byl szczesliwy
Co do porodu,na prawde nieciekawy kompletnie. U mnie Olusia rowniez urodzila sie owinieta pepowina wokol szyjki, malo tego miala zwolnienie akcji serduszka w ostatniej fazie porodu. Tragedia normalnie, ale na szczescie wszystko skonczylo sie szczesliwie.
Szczęście w nieszczesciu że mala miała rączkę do góry. Dzieki temu nie dusila sie tylko pepowina zatrzymala sie na rączce, , ale z drugiej strony urodzenie dziecka które wazy prawie 4 kg i ma rączke przy buzi było niemalym wyzwaniem...... Dłuuuuugo pani dr mnie zszywala i nie chciala powiedziec ile szwów,.....