• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej,
tempka spadła, @ nie ma ale postanowiłam czekać, jak ma się nie pojawić to po prostu tak będzie:tak: mam trochę nerwów tez-sprawy rodzinne- napisze później-nie chce rozpamiętywać za bardzo:no: wiec nie myśle tak o tym, dziwne to wszystko ale już i tak nie mam wpływu na ten cykl-jak był udany to @ nie przyjdzie, jak nie dziś/jutro się pojawi

akuku kurde ale palant-dlaczego właścicielami-szefami są zazwyczaj bezduszne gnojki! obu urząd szybko odebrał zaległą kase-a m. znalazł jeszcze lepszą prace!

Ostatnia edycja:
reklama
kasiol ale temp nanioslas jako zaburzona, nie robilas testu jeszcze ?????

natka pytalas ostatnio o hormony, dzis robilam zalegle z zeszego miesiaca na ktore dostalam skierowanie. Estradiol,progesteron, FSH i LH. Te we wlasciwym dc wiec beda bardziej miarodajne.

akuku ile Twoj M. jest na zwolnieniu ?? Tu masz fragment kodeksu pracy :

Art. 53.
§ 1. Pracodawca może rozwiązać umowę o pracę bez wypowiedzenia:
1) jeżeli niezdolność pracownika do pracy wskutek choroby trwa:
a) dłużej niż 3 miesiące - gdy pracownik był zatrudniony u danego pracodawcy
krócej niż 6 miesięcy,
b) dłużej niż łączny okres pobierania z tego tytułu wynagrodzenia i zasiłku
oraz pobierania świadczenia rehabilitacyjnego przez pierwsze 3 miesiące
- gdy pracownik był zatrudniony u danego pracodawcy co najmniej 6
miesięcy lub jeżeli niezdolność do pracy została spowodowana wypadkiem
przy pracy albo chorobą zawodową.

Nie wiem jak bylo u Was ?? Jestem z Toba myslami kochana :-(

Tyśka dlatego jeszcze czekam, bo jest zaburzona-musiałam wstać z Kaliną sikać w nocy-cały czas się wierciła-nie wiem o której wstałam, czy to rano było już czy wcześnie, bo nie zapalałam światła, żeby jej nie budzić, czekam na @ jak co test jutro o ile tempka nie spadnie poniżej.

mam sporo nerwów i jeszcze te ciągłe oczekiwanie na dwie kreski-nie chce się dopatrywać, mam dość tych staranek i stresu;(

Ostatnia edycja:
kasiol jak zaburzona (a moim zdaniem taka jest skoro wstawałaś w nocy) to trzeba było kochana mimo wszystko zatestować :-) ja wciąż trzymam kciuki :*

Nuuuśka aaa, te hormonki, jakoś przeoczyłam czy zapomniałam że masz je robić ponownie :-) no to czekamy na wyniki- kiedy będą?

Wiecie co- wczoraj z ciekawości "połączyłam" ten cykl w enpr (nie uznając tego krwawienia po hsg jako nowy cykl) i teoretycznie mogłoby tak być że to krwawienie to jednak infekcja po hsg a teraz ten skok i wzysza temp to może późniejsza owu? To byłby teraz 21 dc więc myślę ze może to być możliwe. Co sądzicie? Bo naprawde zdziwił mnie ten skok i myslalam ze to może zabursenie ale utrzymuje się wyzej kolejny dzien..

natka kochana ja tez z ciekawosci patrzylam na obydwa te wykresy pod katem wlasnie pozniejszej owulacji, i wedlug mnie chcialam Ci niesmialo powiedziec wlasnie, ze polaczylabym te dwa wykresy w jeden bo wedlug tego co licze mialabys miec owulacje 17dc. To zadne odchylenie nie jest a temperatura ewidentnie utrzymuje sie na wyzszym poziomie kochana. Ja bym je polaczyla w jeden, ale to tylko moje zdanie :blink:
a wyniczki beda jutro uch, mam nadzieje, ze dobre.

No właśnie też myślę że chyba te cykle połączę. Jutro albo we wtorek pojadę na wizytkę i zobaczymy jak tam obraz usg. Bo z drugiej strony mimo że tempka wyraźnie skoczyła to jednak mimo wszystko jest na niskim poziomie- nawet jak na mnie.

No tak, masz racje, 36.3 to taka temperatura z I fazy. Ale kto to wie jak Twoj organizm zachowa sie w tym miesiacu. Raz ze oslabienie,dwa stres i stad mozesz miec taki popaprany wykres w tym miesiacu :/
Czyli na wizytke jedziesz jutro ?

Kasiol szkoda ze nie zatestowalas ja sie obudzilam o 4 i juz czekalam na tescik... mam nadzieje ze tempka zaburzon (ja tez mialam taki spadek a ciaza byla) i ze jytro ladnie tempka wzrosnie.

A wiec bylismy u adwokata i piszemy odwolanie od zwolnienia, bo powinien dac 2 tyg. Wypowiedzenia... m pracowal u niego rowno rok i 1 dzien wiec moze sie starac o zasilek dla bezrobotnych ...
Dodatkowo w odwolaniu piszemy ze ma zaplwcic za ostatnie 6 tyg i za jakies 14 dni urlopu... jak nie zaplaci idziemy do sadu .
Tak wiec w koncu wszystko sie pouklada..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry