• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Witam ;)

Patuśka - mocno trzymam kciuki ; ) Ale byłoby super jakby się udało ;)

Kiedy testuejsz? Nie kusi cie zeby juz zatestowac?

KAsiol - u ciebie rzeczywiscie wyglada to tak, jakby był problem z utrzymaniem ciąży. Oby kolejna udalo sie utrzymac.

Miłego dnia ;)

reklama
hejka

Tysia natka ma racje testowalam z popoludniowego moczu ale tej cholery nadal brak nnie czuje zebym miala okro jak zawsze,podbrzusze cmi...no nie wiem co jest czy to przez te hormony ta piers i @ sie przesunie? Nie wiem naprawde nie wiem...dzis kupie dwa testy jeden zrobie jeszcze dzis wieczorem a drugi jutro rano jak jutro nie wyjdzie z porannego moczu to czekam nadal na @.

jestem spowrotem otoz testy kupione jeden zrobilam juz i coz... jedna kreska napewno jest a ta druga jest ale tak jakby sie dopiero pokazala i jest mega bladziochem proboje zrobic foto ale mi rozmazuje...jutro z samego ranca bede sikac i jak bedzie jedna to coz niech ta @ przychodzi i niech nie drazni...

patu$ no to teraz trzymamy kciuki za to, zeby bladzioch okazal sie duga krecha a @ wcale nie przyszla :* !! skoro jest nawet bladzioch to nadzieja rosnie :D

LISTOPAD 2013 :

natka - termin @ 6.11
Nuuuśka - termin @ 14.11
tysia - termin @
patu$ - termin @
kasiol - termin @

STARACZKI ZAFASOLKOWANE :

Akuku - || ( maj )
paulinka - || ( wrzesień )

Ostatnia edycja:
Patu$ka o kurczę, oby jutro była wyraźna druga krecha!! :-) trzymam za to kciuki :** i od rana będę wypatrywać jak tam testowanie :-)

A ja dziś pomyłam okna, wyprałam firanki i już nawet wiszą poprasowane :-) zmęczona jestem i na dodatek znowu mnie coś brzuch pobolewa :/ jutro w pracy zapowiada się do 19:00, potem szybkie odświeżenie i do 20:00 muszę dotrzeć do gina :-) nie wiem jak to wszystko pogodzę :P
Miłego wieczoru :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry