Cześć dziewczynki!
tysia tak jak pisze Nuuuśka- tsh można badać w dowolnym dniu cyklu.
Nuuuśka czasem mysle że może lepiej nie wiedzieć kiedy jest owu tylko iść na żywioł:-) np u mnie nie wiadomo dokładnie kiedy była owu więc nie wiem czy na wykresie dobrze liczę dpo. Może jest ich już więcej niż 10. Dzięki temu że nie wiem dokładnie co i jak nie nastawiam się tak bardzo, nie odliczam do terminu @ :-) może w tym szaleństwie jest metoda
Miłego dnia! :*
tysia tak jak pisze Nuuuśka- tsh można badać w dowolnym dniu cyklu.
Nuuuśka czasem mysle że może lepiej nie wiedzieć kiedy jest owu tylko iść na żywioł:-) np u mnie nie wiadomo dokładnie kiedy była owu więc nie wiem czy na wykresie dobrze liczę dpo. Może jest ich już więcej niż 10. Dzięki temu że nie wiem dokładnie co i jak nie nastawiam się tak bardzo, nie odliczam do terminu @ :-) może w tym szaleństwie jest metoda

Miłego dnia! :*
Najwazniejsze, zeby byla w ogole
Ciesze sie, ze mimo wszystko trafilismy na wolne, moge smialo Ł. wykorzystac o kazdej porze
chyba wykorzystam Ł. wieczorem, bo niewiele rozumiem, moze pecherzyk sie rozmyslil i jednak nie zamierza peknac...nie wiem. Testy mi sie juz koncza, zostalo 6 wiec wkrotce i watpliwosci znikna...och jak ja nie lubie tych niespodzianek