Nuuuśka
..kocia mama ;]
Tak, macie na pewno sluszna racje, cos z tymi testami jest nie tak, bo ciagle pokazuja mi druga kreske, ale o roznych porach dnia, albo jest, albo jej nie ma wcale. Chcialam ten cykl sprawdzic dla wlasnej ciekawosci, kiedy wystepuje u mnie owulacja wedlug testow, ile h po piku odczuwam bol owulacyjny, ale raczej nic z tego nie wyjdzie.
natka Twoja temperatura dalej bardzo obiecujaca, trzymam mocno &&&&&
U mnie sama nie wiem, chyba owulacji jeszcze nie bylo, po sniadaniu wykorzystam Ł. co by nie bylo mu za dobrze :-), ale wydaje mi sie, ze czeka mnie cykl bezowulacyjny niestety, bo za dlugo jest ta jednostajna temperatura.
natka Twoja temperatura dalej bardzo obiecujaca, trzymam mocno &&&&&
U mnie sama nie wiem, chyba owulacji jeszcze nie bylo, po sniadaniu wykorzystam Ł. co by nie bylo mu za dobrze :-), ale wydaje mi sie, ze czeka mnie cykl bezowulacyjny niestety, bo za dlugo jest ta jednostajna temperatura.
musimy spokojnie czekac na rozwoj wydarzen ,ale ja wierze ze w koncu sie uda, temperatura jest na prawde bardzo ladna,lepiej nizsza a stabilniejsza, niz znowu gory i doliny, tak uwazam :*
Nie wiem kiedy dokladnie byl pik, ale sadze ze nad ranem totez wieczorem jeszcze poprawimy co by zolnierzykow bylo wiecej
staraj sie nie denerwowac, bo wszystko wplywa na wartosc temperatury. 

to mam nadzieję że już jesteś spokojniejsza :-)