• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Tysia no przy tych czarnych tak bylo. Teraz te sa olcha, a podobnego kolor mamy w sypialny szafe i komody wec spokojnie raz w tyg wycieram :)

reklama
hej dziewczynki :*

u Nas od rana Ksawery daje czadu. Ciezko wyjsc z domu, a jak juz sie wyjdzie, wrocenie jest jeszcze gorsze. Drzewa polamane, blok mam wrazenie ze jeszcze troche a sie przewroci.

patu$ widze ze Ty juz po owulce, trzymam kciuki :*

tysia hehehe taaaa, chyba bym wtedy byla zszokowana, ale wiesz, u mnie jeszcze nigdy temperatura nie poszybowala powyzej 36,87, wiec jutro nie spodziewam sie juz wzrostu :-( choc te trzy dni zaliczam do nowego rekordu temperaturowego, bo jeszcze tak wysoko nie byla w tych pierwszych dniach po owulacji :blink:

hej:)
ja dzis w domu -tyle planów na urlopie miałam a od rana prądu nie było i zła jestem ze szok, ani nie poprasowałam, nie poprałam, dokumentów nie posprawdzałam... w dodatku ślisko i beznadziejnie dziś u nas;/;/;/;/;/;/////
my mamy meble sosnalita:) a u małej i w sypialni białe:)do tego jasne panele -które sa rewelacyjne bo kurzu nie widac:)
nusska tempka w kosmos:)
u mnie spadła troche, ale wczorajszy ból po ściągnieciu stanika to totalny szok-juz dawno tak nie miałam-prolaktyna znów podskoczyła czy cooooooooo :)

Cześć dziewczyny!

Ale zalatany dzień, szok. W pracy to myślałam że będę musiała się rozdwoić żeby wszystko ogarnąć :-) ale na szczęście w końcu weekend.
Co do wizyty u ginka- pierwsza i najważniejsza sprawa to że wszystko jest ok- tzn. nie ma torbieli ani żadnych innych zmian. Na jednym jajniku (z tego wszystkiego nie wiem już na którym...) jest prawdopodobnie ciałko żółte 2,1 cm. Może to oznaczać zarówno zbliżającą się @ jak i wczesną ciążę. Jednak gin raczej obstawia @ (zresztą jak wiecie ja też obstawiam że cykl bezowulacyjny), nie mniej jednak zalecił betę. W sumie nie wiem po co skoro mówi ze raczej to nadchodząca @. Przez 7 dni mam brać 3 razy dziennie duphaston- on albo wywoła @ albo podtrzyma ciążę. Powiedziałam że podejrzewam cykl bezowulacyjny bo mam wykres jaki mam a on powiedział tylko że skoro sama mówię że mam ostatnio tyle stresów to temperatura jest zapewne nie w 100% miarodajna.

Nuuuśka Twoja tempka za to boska! Pnie się w górę jak oszalała! :-D oby tak dalej :-)

Kasiol u Ciebie też ładnie :-)

Patu$ka ładny skok, oby mimo wszystko się udało kochana! :*

Trzymam kciuki dziewczynki :*

Ostatnia edycja:
hej hej

natka super, ze wszystko ok :) !!! Skoro widac cialko zolte, to chyba nie jest do konca cykl bezowulacyjny prawda ??? kiedy idziesz na bete ?? Wykres swoje kochana, ale skoro @ nie ma i jak sama mowisz mialas wiele stresow, na prawde nie skreslalabym cyklu od razu. Juz i z gorzej wygladajacych rodzily sie fasolki. Masz brac dupka 7 dni i jak rozumiem w trakcie jego brania powinnas dostac @ czy dopiero po jego skonczeniu ?

kasiol Twoja temperatura bardzo ladna kochana, trzymam mocno kciuki :* Jak malutka? Mniej juz sie drapie, ma goraczke ?Jak udal sie Mikolaj :)?

Dzis jedziemy do znajomych ktorych nie widzielismy prawie ropk, urodzil im sie syn, postawili dom wiec bedzie o czym rozmawiac.

Milego dnia :*

No właśnie nie wiem co z tą betą Nuuuśka. Skoro gin mówi że to raczej nie ciąża to po co mi zalecił tą betę hmm? @ może pojawić się podczas brania dupka (wtedy mam odstawić) ale raczej prawdopodobne że przyjdzie po odstawieniu. Myślę że on to widzi tak ze mam iść na betę- będzie 100% pewność że to nie ciąża to wtedy z czystym sumieniem można będzie wyłączyć dupka.
Jutro może zrobię test, zobaczę. A jeśli zdecyduję się na betę to najwcześniej w poniedziałek.

Miłego popołudnia u znajomych :-)

Ostatnia edycja:
Witam ;)

Nuuuska, twoja tempka idzie na rekord ;)

Natka, a mi się wydaje że to wczesna ciąża, tylko gin nie chciał ci robic nadziei jakby cos poszlo nie tak. Stad ten dupek i zalecenie zrobienia bety ;) Rób kochana test, a ja juztro pierwsza sie melduje z gratulacjami ;)

Kasiol, Patuśka - od skoku temperatury macie takie same wykresy ;)

Nie wiem sama kochana, szczerze to powoli zaczynam czuć nadchodzącą @... Nie wiem czy zrobię test, nie wiem czy to ma sens... Zobaczę rano jak wstanę jak będę się czuć i w ogóle :-) a co do tego czy to wczesna ciąża- wpatrywałam się w tv podczas usg (bo mój gin ma na ścianie tv żeby pacjentki nie musiały na monitor od usg się odwracać podczas badania) i niestety nic tam nie dojrzałam poza tym ciałkiem żółtym (choć dla mnie to wyglądało podobnie do pęcherzyka przed owu hehe).
Miłego wieczoru :*

reklama
hej, my dziś znów bez prądu, telewizji i neta;/ dopiero net wrócił przed chwilką
nuśśka tempka kosmiczna, mega superancka oby sie utrzymała-a ja jakoś wierze ,że to ten czas i ten cykl!!!!
natka dokładnie to samo pomyślałam o tym ciałku żółtym co nuśśka, ciekawe kiedy było ovu w takim razie:)
Kali już wraca do zdrowia, gorączki brak, nowych krostek tez brak:) w sumie czekam bo nigdy nic nie wiadomo.. ale chyba łagodnie ją ta ospa potraktowała( co do kąpieli w nadmanganianie potasu-rewelacja)
z nudów dziś pakuje prezenty:) kleje kartoniki i takie tam...
kurcze zapominia mi sie o tym dupku... mam nadzieje ze rozbieżności czasowe nie wpływają na działanie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry