• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka no dokładnie, ten mój cykl to jakieś wielkie nieporozumienie!

Tysia co do testu to zobaczę jak tempka choc w sumie nie wiem czy warto robić trzeci skoro dwa już robiłam i były negatywne i beta tez.

reklama
Moje testy nie dotarly ale poprosilam wczoraj kolezanke zeby mi w Tesco bo byla zeby mi kupila 3 Pepino 10 i kupila wiec dzis bede wieczorkiem u Niej i odbiore, siku od rana w lodowce czeka wiec wieczorem nasikam i zobaczymy :tak: Jutro, pojutrze powtorze :tak:

kasiol brrr a kysz ten spadek ! :-(

natka a moze warto by bylo powtorzyc tegp tesciora kochana, mimo wszystko ? a jak nie to rzeczywiscie idz w poniedzialek do niego bo to wszystko sie kupy nie trzyma :cool:

Nuuuśka nie znam się na tym ale czy test z tego Twojego porannego moczu będzie wiarygodny? Nie za długo w tej lodówce był?

Co do mnie to zobaczę jutro jak tam sytuacja temperaturowa. Choć myślę że @ może się wieczorem pojawić. Niby nic "fizycznie" nie czuję- bólu ani nic tylko mam takie przeczucie :-)

reklama
Natka, to fakt, wykres kosmiczny. Ale przede wszystkim to, że nie masz @ jeszcze a temp wysoka,

Co ci szkodzi zrobic test?

Nuuuska - to jest sadyzm w czystej postaci, ze jeszcze wyniku nie napisalas :cool::cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry