reklama

Staraczki luty 2013

Nuska w uk do 12 tyg nic nie robia...zreszta nie wiem.czy pozniej cos robia...
U nich jak ciaza sie nie uttzyma naturalnie.to jie pomagaja tu nawet polscy ginekolodzy nie.moga uzywaz.dupka ani luteiny..
Wg niej to ja mam juz dwojke dziecie wiec wszystko jest ok a to ze ich "zrobilismy" w tempie ekspresowym to nie ma znaczenia...

reklama
Nuuuśka ja rano też mam niską :) dziś mierzyłam (z ciekawości, bo jeszcze mi się nowy cykl nie rozpoczął) o 6:00 i miałam 35,99 :)

Akuku wiem że jest ciężko, ale nie załamuj się... :) nic nie poradzisz na lekarzy niestety :( chyba że będziesz w Polsce to może tu spróbuj się do gina dostać?

Co do lekarzy to ja mam bardzo fajnego:) Bardzo zaangażowany i wiedzę ma bardzo dużą:) Wszystko też potrafi załatwić:) He he- mój ulubiony lekarz- aż żal, że do niego już co chwila nie jeżdżę:) No i on też przyjmuje na fundusz i nie robi mu to różnicy:) świetny człowiek:) A rodzinnego mam za płotem, bo to mój sąsiad:)

Nuuśka w pierwszej fazie cylku temperatury są niższe i to jest normalne:) Po owulacji dopiero zaczynają się wyższe, więc się nie przejmuj:) No i ja na początku też miałam termometr z jednym miejscem po przecinku- to jest mniej dokładne, bo de facto różnicy w temp może być prawie 0,1 stopnia a ten z jednym miejscem i tak Ci pokaże to samo. Więc lepiej mieć taki z dwoma miejscami:)

Akuku a Ty jesteś na Wyspach? Tam ta służba zdrowia dla ciężarnych to tragedia normalnie....

90_natka ja mam termometr z jednym mejscem po przecinku tylko niestety, ale to chyba nie ma az takiego znaczenia ?

Ja jak mierzyłam tempkę w zeszłym roku też używałam takiego z jednym miejscem po przecinku. Niektórzy mówią, że wystarczy, inni że może nie być widać skoku temperatury (bo zdarza się, że skok jest niewielki a w przypadku termometru z jednym miejscem po przecinku może nie być tego widać przez to, że zaokrągla on temperaturę).
Proponuję, żebyś spróbowała mierzyć tym co masz i zobaczysz czy będzie widoczny skok i dopiero wtedy w razie potrzeby kup sobie taki z dwoma miejscami po przecinku :) - tak mi doradziła nauczycielka npr i tak właśnie zrobiłam :) dopiero teraz kupiłam ten z dwoma miejscami, bo u mnie nie dość, że skok nie pojawiał się w każdym cyklu, to jeśli już był widoczny to był właśnie stosunkowo niewielki (przy normalnej temp 36,1-36,2, po skoku było początkowo tylko 36,3-36,4). I nawet się zdziwiłam ceną, bo spodziewałam się, że będzie kosztował więcej a zapłaciłam tylko 16 zł :)

Na allegro są za niecałe 20 zł z przesyłką:) Mojemu Ł chciała wcisnąć w aptece taki za 70 zł, bo mówiła, że tańszych nie ma... He jakby mi zagwarantował zajście w ciążę to bym kupiła:) Za ten który mam z przesyłką dałam niecałe 19 zł i zadowolona jestem:)

ja uzywam z jednym miejscem. fakt skoku u mnie nie bylo bo mialam cykle bezowu ale teraz po CLO powinno byc ok i jak przy tm bedzie widac skok to nie bede wymieniac na inny za swoj tez dalam cos kolo 20zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry