reklama

Staraczki luty 2013

Moja beta nie oznacza nic dobrego. Jedno z dwojga: albo będę ronić (znowu....), albo mam ciążę pozamaciczną. Oby jednak to pierwsze. Wpycham się dzisiaj do lekarza. Szlag by to wszystko trafił.

reklama
Kochana wlasnie znalazlam informacje o Salfazinie
Salfazin x 100 tabl - Apteka Internetowa Cefarm24 na forach internetowych polecaja ten preparat, moze sprobuje ? co o tym sadzicie? Probowalas patu$ka go juz na swoim Łukaszu ? Mysle, ze nie zaszkodzi a z tego co czytam moze pomoc :sorry:

Nie jeszcze nie probowalismy tego ale jesli w tym miesiacy sie nie uda naturals to zaczne mu pdoawac tylko dokaldniemusze zapytac ginka co o tym mysli w jego przypadku:-)

Ja juz bylam w aptece, na jutro mam zamowione, bo nie mieli na stanie.
Zaczne mu7 podawac, w opakowaniu jest 100tabl., on ma brac jedna na dzien, wiec nie jest to duza dawka, a cenowo mysle, ze bardzo sie oplaca.
Jutro rano jak bedzie gin to spytam sie jej co o tym sadzi, bo dzis nie zdazylam i Ci napisze. :):happy:

Ja juz bylam w aptece, na jutro mam zamowione, bo nie mieli na stanie.
Zaczne mu7 podawac, w opakowaniu jest 100tabl., on ma brac jedna na dzien, wiec nie jest to duza dawka, a cenowo mysle, ze bardzo sie oplaca.
Jutro rano jak bedzie gin to spytam sie jej co o tym sadzi, bo dzis nie zdazylam i Ci napisze. :):happy:

No ok bede czekac. A ile to u ciebie kosztuje? Bo ja jeszcze w aptece nie pytalam

czekoladka21 troche wcześnie żeby usłyszeć serduszko...:) jeszczez tydzień później to tak,
dzewczyny ja gadałam wczoraj z mężem,że to ostatni miesiąc- a jak dalej nic z tego to ide po dopalacze a on się biedak przeraził , że po nich to trojaczki urodze,więc nawet łyknął kwas foliowy i obiecał nie lać takiej goracej wody do kąpieli:)

he he:) CIaze mnogie po Clo zdarzaja sie sporadycznie:) Ja tez sie balam a maialm jeden pecherzyk dominujacy takze wiesz:)

reklama
patu$ka Kochana dokładnie co do zlotowki nie wiem niestety,ale około 30zł za 100tabletek.
Znalazlam dziś spore forum na temat Salfazinu, kobiety starające się o dzieci jak my, bardzo chwala ten preparat, podobno wspomaga liczebność, ruchliwość i jakość plemnikow, i szczególnie jest polecany w przypadku par starających się o dziecko, jak i w leczeniu nieplodnosci.Ale spytam jeszcze dla pewności jutro ginke co ona uważa na ten temat.

Strasznie zimno się u Nas zrobilo :/ Snieg padal, slyszalam ze zapowiadają ze w marcu ma wrocic zima. Oby nie na długo.Cichutko dziś tu u Nas, ale nie dziwi mnie pogoda nie nastraja do niczego poza spaniem. My niedawno wrocilismy z zakupow, wtuliłam się pod koc, Ł. robi kolacje i za niedługo pewnie się polozymy, bo obydwoje padamy.

katherinne i co powiedział lekarz ?? Mam nadzieje, ze to normalna ciaza, choć rzeczywiście betka mało przyrosla ale nie musi to od razu oznaczac czegos zlego :-(Oby wszystko było z Wami dobrze.Daj znac czego się dowiedzialas. Jestem z Toba myślami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry