P
patu$ka
Gość
Cześć dziewczyny.Powtórzyłam dzisiaj test i są 2 ładne kreseczki co prawda jest jeszcze troche jaśniejsza ale dużoooo ciemniejsza od tej z soboty.Pozatym mam na piersiach żyły i dużo ich jest, brzuch pobolewa jak by zaraz okres miał być, sutki bolą, piersi powiększone lecz piersi mnie nie bolą, temperatura nawet 37,5 tylko że ja mieże pod pachą nie w pochwie, a jeżeli chodzi o śluz to było go badzooo dużo tydzień po owulacji a teraz jest mokro ale już troszkę mniej.Także mi sie udało ale szkoda że wam nieI naprawdę nie mogę uwierzyć że za 1 razem i już jestem w ciąży:-)
Wazne ze chociaz jednej sie udalo
Nuuuska no to lacze sie z Toba w bolu @

Akuku to ci organizm robi psikusa,faktycznie pogadaj o tym z lekarzem. t6y chyba bierzesz castangusa?Moze to od tego?
takze od jutra zacze mierzyc.Wczoraj zadalam Wam pytanko, ale chyba nie doczytalyscie, nie znacie zadnych skutecznych metod na zwiekszenie wydajnosci nasienia (poprawe jakosci nasienia)? Pytam czysto z ciekawosci, bo moze wiecie cos co moze sie przydac,jakos glupio isc do gina z takim pytaniem, bo tez skad moge wiedziec, ze jest zlej jakosci ?...no ale zawsze mozna poprawic prawda :-)?
jezusie...juz dawno nie pamietam takiego poczatku @.