Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba raczej nie...a co masz na mysli dlugotrwale? Ja swojemu zaczne kazac brac jak zaczne brac CLO od przyszlego tyg. i tak przez tydzien tylko po lyzce dziennie. Raczej nic mu po tym nie bedzie,ale o skutkach trzeba by poczytac z ulotki;-)patu$ka a ze tak spytam czysto formalnieczy takie dlugotrwale podawanie flegaminy może mieć jakies skutki uboczne ?
Musze wyluzowac bo zwariuje
Beta mi przyrosła z 31.9 na 38.6. To raptem 20% w ciągu dwóch dni. Boję się, żeby to się nie okazało ciążą pozamaciczną przypadkiem...

dzis jest to samo. Pierwszy raz od nie wiem kiedy musialam wziasc 2 Nospy zebym w ogole zasnela, a i tak z dobra godzine w lozku sie krecilam. A wiec niestety @ przyszla planowo.Moge wiec smialo powiedziec, ze cykle mam regularne co 28 dni. Zapomnialam dzis zmierzyc tempki z tego wszystkiego. Kochane powiedzcie mi, czy moge mierzyc tempke z tygodnia na tydzien o 4.30/6.00? Pytam bo kiedy pracuje na rano jak w tym tygodniu wstaje o 4.30, a jak na popoludnie to okolo 6.