Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba raczej nie...a co masz na mysli dlugotrwale? Ja swojemu zaczne kazac brac jak zaczne brac CLO od przyszlego tyg. i tak przez tydzien tylko po lyzce dziennie. Raczej nic mu po tym nie bedzie,ale o skutkach trzeba by poczytac z ulotki;-)patu$ka a ze tak spytam czysto formalnieczy takie dlugotrwale podawanie flegaminy może mieć jakies skutki uboczne ?
Musze wyluzowac bo zwariuje
Beta mi przyrosła z 31.9 na 38.6. To raptem 20% w ciągu dwóch dni. Boję się, żeby to się nie okazało ciążą pozamaciczną przypadkiem...

dzis jest to samo. Pierwszy raz od nie wiem kiedy musialam wziasc 2 Nospy zebym w ogole zasnela, a i tak z dobra godzine w lozku sie krecilam. A wiec niestety @ przyszla planowo.Moge wiec smialo powiedziec, ze cykle mam regularne co 28 dni. Zapomnialam dzis zmierzyc tempki z tego wszystkiego. Kochane powiedzcie mi, czy moge mierzyc tempke z tygodnia na tydzien o 4.30/6.00? Pytam bo kiedy pracuje na rano jak w tym tygodniu wstaje o 4.30, a jak na popoludnie to okolo 6.