katherinne
Fanka BB :)
Ja wlasnie czekam na wyniki bety, moze za pol godzinki beda. Dawno mi sie czas tak nie dluzyl...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wlasnie czekam na wyniki bety, moze za pol godzinki beda. Dawno mi sie czas tak nie dluzyl...
Bo zastanawiam się czym Łukasza zacząć faszerować w tym cyklu oprócz foliku. W przyszla srode będę już pewnie po @, mam na popołudnie, przejde się do gin i zobaczymy na usg czy znowu jest jakiś pęcherzyk..spotkalyscie się kiedyś z przypadkiem żeby kobieta zaszla w ciaze już po owulce ? Tak pytam z ciekawości..No i d.pa blada... Przyrost bety jakiś minimalny w ciągu ostatnich dwóch dni. Nic z tego nie będzie![]()

A co to jest oeparol?? Hmm ja tu mucosowvanu nie kupie ani felgaminy... Moze sklad podobny zjade.tutaj hmm
Oj to daj znac jak od razu będziesz cos wiedziećTrzymam mocno &&&&&&& za Ciebie.
patu$ka ja Łukaszowi daje kwas foliowy bo ginka tak powiedziała, zastanawia mnie tylko jedno - jest jakiś specyfik, który podnosi sprawność plemnikow ? znaczy się na pewno jest, ale pytanie czy wiecie jakiBo zastanawiam się czym Łukasza zacząć faszerować w tym cyklu oprócz foliku. W przyszla srode będę już pewnie po @, mam na popołudnie, przejde się do gin i zobaczymy na usg czy znowu jest jakiś pęcherzyk..spotkalyscie się kiedyś z przypadkiem żeby kobieta zaszla w ciaze już po owulce ? Tak pytam z ciekawości..
Akuku oeparol to kapsulki z wiesiolka. Patrzylam bo Ty ostatnio pisalas o wiesiolku, i tez zastanawiam się czy nie kupic i nie zazywac, tyle ze to musiałabym od jutra jak @ dostane do dnia owulki tak ?
No i d.pa blada... Przyrost bety jakiś minimalny w ciągu ostatnich dwóch dni. Nic z tego nie będzie![]()