• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuśka może i lepiej, że ginka umyła ręce, bo nie dość, że pomóc nie umiała to jeszcze pomysłu na Ciebie nie miała... Musisz teraz znaleźć jakiegoś gina, który specjalizuje się w leczeniu niepłodności. KLN jest droga, ale nieraz tylko tam potrafią pomóc, a chodzenie do zwykłego gina to też wydawanie kasy, a nie zawsze przynosi oczekiwany skutek. Myślę, że ta Twoja ginka to średnio nadawała się do leczenia niepłodności... No i tak sobie myślałam ostatnio, że u Ciebie jest tak, że im więcej przyjmujesz specyfików to tym bardziej Ci cykl wariuje. Może dla Twojego organizmu wszelkie wspomagacze i suplementy to obciążenie, a nie pomoc? Myślałaś kiedyś o tym, żeby wszystkie dodatki poza folikiem odrzucić na jakieś 2-3 mies?

reklama
Nuuska nie chcialam Cie urazic ale na poczaku endo o ile pamietam mialas dobre. Pewnie ze z malym endometrium zarodek sie nie zagniezdzi a i z dobrym tez sie moze nie zagniezdzic.

Jesli nei mas zjuz wyjscia z lekarzem to idzcie do KLN bo jak jest taka w katowicach to po co tracic te 100 zl na wizyte u zwyklego ginka jak mozna juz uderzyc do Kliniki o ile jest taak pod reka.

I uwazam jak paulina im wiecej bierzesz tych witamin ziolka srulka tym bardziej popieprzyl ci sie cykl.

Ja o sobie nie pisze bo wszystko stoi w miejscu. Witaminowanie Ł nic nie daje bo efektow brak a on nawet niemysli zeby fajki rzucic to po co te witaminy?! W marcu robie hormony i on badania a w kwietniu uderzamy na pierwsza wizyte do Poznania chocby po to zeby lekarz ocenil szanse.

Mnie te dwa lata staran zmeczyly i coraz bardziej jestem zrezygnowana.

Oby Wam sie udalo szybko po zaciazac :)

A ja sie z Wami w tym momencie zegnam bo nie ma sensu zebym tu dalej byla. Ja niektorych spraw nie przeskocze a nie ktorych nie umiem zrozumiec.

Kochajcie sie, starajcie i oby wam sie udalo bez wspomagacy po zachodzic w ciaze i urodzic zdrowe maluchy!

Akuku Emis jest cudownym dzieckiem i niech Ci sie zdrowo chowa :)

Natka, Kasiol wierze ze problemy wszystkie znikna i bedzie tylko lepiej.

Nuuuska mysle ze najwieksza blokada tkwi w twojej glowie i w koncu sie uda.

Paulinka oby ciaza zakonczyla sie szczesliwym i bezpiecznym porodem.

Powodzenia Wam!

- Patu$ka-

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patu$ka a Ty się też nie obrażaj, bo przecież nie o to chodzi.. Sama wiesz jakie emocje towarzyszą staraniom i jak to jest usłyszeć kiepskie wieści czy kolejny raz ponieść porażkę.
Nie musisz od nas od razu znikać :-) nie mniej jeśli mimo wszystko podejmiesz taką decyzję to ja również życzę Wam żeby pasmo problemów w końcu się skończyło i dzieciątko szybko pojawiło się w Waszym życiu!

Patuska no nie zartuj sobie... nie ma co sie usowac nooo. Pisz do nas .

Zmykam spac bo Emis biedny od 16 do teraz meczyl sie..brzuszek go bolal I spac nie mogl ..w koncu zribil kupke az calego go przebrac musialam...teraz I ze zmeczenia ciezko mu usnac ale juz sie muli przy cycu.

Dobranoc.

Hej :*
A co tu dzisiaj taka cisza?? :-(

U mnie bez zmian, (.)(.) bolą i tyle. No, i jeszcze to że tempka sobie trochę skacze więc coś mi się zdaje że moje nadzieje na ten cykl się nie spełnią.. No ale na razie cierpliwie (w miarę możliwości :-D) czekam :-)

natka cisza ,że szok:(
nie ma starych wykresów ,ale dobrze to na razie wygląda:) masz jakies testy juz zakupione? wiem ,wiem , a nawet z doświadczenia własnego ,że nie powinno sie robić wcześniej, ale tak kusi....:)
ja od wczoraj łyknęłam Gułajazyl:) smak dzieciństwa:)
nuśśka co tam?

kasiol wiesz co, mam jeden test apteczny, czułość 25. Ale na razie nie zamierzam robić :-) szkoda właśnie że na ovufriend nie da się udostępniać poprzednich wykresów. A ogólnie to dziś dopiero zauważyłam że tam jest coś takiego jak "detektor oznak ciąży" i jakieś punkty tam nalicza ;-) ale nie wiem dokladnie o co tam chodzi. W każdym razie napisane tam jest ze na dzień dzisiejszy prawdopodobieństwo że test będzie pozytywny jeśli jestem w ciąży wynosi 18% ;-)

Natka na te % nie patrz, one sie pokazuja na podstawie objawow ktore zaznaczasz. Mi kiedys wyszlo 98 % , Z dnua na dzien % rosna. Trzymam kciuki by twoje przeczucua sie sprawdzily.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry