• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku na pewno bedzie dziwnie - w koncu tyle czasu jestem z Nimi mozna powiedziec. Ale najwazniejsze zeby kiedys w koncu sue udalo :tak: Trzymam kciuki za M. , na pewno wszystko sie ulozy, a Ty swietnie dasz sobie rade ze wszystkim - juz dajesz :-)

natka na pewno chce dziecka,ja to wiedzialam od poczatku ! ale kazdy facet czasem ma te gorsze dni..no w koncu my tez je mamy prawda ? :) Nie poprawialiscie, ale ja wierze ze to wcale w niczym nie przeszkodzi a wrecz przeciwnie - czasem malo wcale nie znaczy zle :happy:
Jesli owulacje mialas w 18dc rano, a serducho bylo w przedzien wieczorem to powinniscie sie wstrzelic idealnie :tak: Ja zawsze licze maksymalny czas kalibracji plemnikow w szyjce, ale czasem jest krotszy - okolo 6h ale nie mniej jednak trzeba brac go pod uwage jesli juz dlugo sie nie udaje, bo moze byc po prostu tak, ze nie udaje sie zalapac akurat w TEN moment.Ale wierze ze u Ciebie bedzie dobrze - jestes coraz blizej mety kochana.

reklama
Zobaczymy nuuuśka co to z tego będzie choć muszę przyznać że coraz bardziej wydaje mi się że zbliża się @ niestety :-( dosłownie mam takie uczucie jakby zaraz miała się pojawić hmm... No nic, czekam cierpliwie i mam nadal nadzieję że mimo wszystko nie pojawi się :-)

Dobrej nocki :*

Cześć dziewczynki :*

Nuuuśka jednak jest skok! Super :-) miejmy nadzieję że mimo wszystko endo choć trochę się odbudowało :-) trzymam kciuki :*

A u mnie dziś standardowo spadek- wczoraj był wzrost więc tak mi się wydawało że dziś spadnie. Także gór i dolin ciąg dalszy :-) a jedno co mnie intryguje to to, że te spadki zawsze są do tego samego poziomu, jakby termometr się zawiesił na tym 36,61 hehe ;-)

Miłego dnia :*

natka wykres jest na prawde bardzo ladny :-)mow co chcesz, ale mnie sie podoba. Jestem ostatnia osoba ktora chcialaby Cie nakrecac, dlatego powiem,ze to dobrze wrozy, bo masz piekna II faze cyklu.

paulinka natka a no, owu zawitala tak jak przypuszczalam wczoraj. Bol ostatni taki mialam rok temu w lecie, zgielam sie w pol i nie umialam wyprostowac. Rwalo wszystko ale dzis jak reka odjal :happy:

Milego dzionka :**

Oj, obyście wszystkie mialy rację :-) choć niestety coraz bardziej czuję jakbym @ się zbliżała :-( ale oby to nie było to!

Nuuuśka miejmy nadzieje że tak wyraźny ból owulacyjny to dobry znak!! :**

Jeju dziewczyny jak ja się okropnie czuję!! :-( nie wiem czy to mnie boli podbrzusze tak z lewej strony czy lewy jajnik czy nie wiadomo co ale ból masakryczny :/ nie wiem czy ma to związek z przytulankami czy to tylko zbieg okoliczności ale zaczęło się właśnie po przytulankach. Masakra jednym słowem... :-(

hej
ale miałam intensywny weckend, w piatek na szybciutko do Poznania po szafe dla Kali, w sobote sprzatanie,pranie... no i ta pogoda:)

natka trzymam kciuki-chyba jutro i pojutrze decydujące pomiary?
nusśka brałam tego dupka wczoraj i przedwczoraj ,ale dzis juz nie-w sumie nie wiem czy dobrze bo w dzien ovu nie miałam brac-a ja juz sie czuje na ovu,wiec cykam sie go wziaść, co ty na to?

reklama
Dzień dobry :*

Kasiol, tak najbliższe pomiary będą decydujące.. Choć niestety tracę nadzieję :-( czuję się fatalnie, nadal brzuch czy jajnik boli no i dzisiaj tempka jak widać ani drgnęła od wczoraj.. A szczerze mówiąc miałam nadzieję że dziś podskoczy... Ach, nie lubię takich początków dnia i tygodnia!!! :-(
Co do dupka to ja się nie wypowiadam, bo przed owu nigdy nie brałam.

Nuuuśka a u Ciebie spadek? Kurde, ja już nic nie rozumiem... :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry