• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Natka mam tu u siebie specjaliste. Duzo pozytywnych opini slyszalam. Takze sproboje do niego bo mam blizej. A potem zobacze.

reklama
Nie będę Cię nakręcać Nuuuśka.. Ale wszystko się jeszcze może zdarzyć :-) Czekajmy cierpliwie na jutrzejszy pomiar :-) i oby jednak poszło w górę :tak:

Patu$ka miejmy nadzieję że specjalista pomoże.

Ostatnia edycja:
Cześć :*

Nuuuśka, kasiol jak dziś?? :-)

Miłego dnia :-)

Edit: już mnie prawie o zawał przyprawiłyście śpiochy :-D hehe :-)
Kasiol pięknie się tempka utrzymuje!! Jutro testujesz, tak? Trzymam kciuki :**
Nuuuśka a Ty jak???

Ostatnia edycja:
hej
:) natka a tak mi sie dzis nie chciało wstawać:)
tempka ok, test negatywny niestety jutro ostatni dzien z dupkiem wiec jescze jeden zrobie:)
patuś ciesze sie ze sie odezwałaś:) natka dała nam wszystkim nadzieje i siłe do walki:) co do depresji to sama zastanawialam sie nad wizytą w poradni.

hehe Tobie kasiol się nie chciało wstać a ja myślałam że osiwieję z nerwów :-D a nuuuśka to już w ogóle trzyma nas w niepewności ;-) ehhh....
a Ty kochana jednak już dziś testowałaś? Nie jest za wcześnie? :-) powtórz jutro, bo tempka piękna! :-) nadal z całej siły trzymam kciuki!
a testowałaś testem o czułości 10?

natka 10 z allegro:)
u mnie tempka zawsze piękna do 12 dpo a później leci nawet jak łykam dupka:) wiem ze wcześnie na test, jutro powtórze choc naprawde zdziwiłabym sie jakoby cos jednak z tego wyszło:sorry:
paulinka super ze juz wychodzisz-ale długo cie przetrzymali:)

natka 10 z allegro:)
u mnie tempka zawsze piękna do 12 dpo a później leci nawet jak łykam dupka:) wiem ze wcześnie na test, jutro powtórze choc naprawde zdziwiłabym sie jakoby cos jednak z tego wyszło:sorry:
paulinka super ze juz wychodzisz-ale długo cie przetrzymali:)

Kasiol dupek nie wpływa na tempkę, dlatego jeśli fasolki nie ma to tempka spada mimo brania go :-)
Ja cały czas wierzę, że się uda! Jutrzejszy dzień będzie chyba decydujący :-)
Ciekawe gdzie nam dziś nuuuśka zaginęła? Nawet tempki rano nie naniosła na wykres.. Mam nadzieję że nic się nie stało i świętują dwie kreseczki na teście... :-)

hej dziewczynki

Nie bylo mnie wczoraj bo zalatany dzien, duzo rzeczy do zalatwiania, a wieczorem bylismy u znajomych i wrocilismy po 1 w nocy. Ale szczerze powiem Wam, ze takie zapomnienie na jeden dzien o pewnych sprawach nie jest zle a wrecz przeciwnie - heh, nawet lekow wczoraj nie wzielam bo nie mialam kiedy :blink:

Co do mnie eh...to co miesiac, choc znowu mozna sie zastanawiac, co sie podzialo skoro FL znowu jest taka dluga,,,:-( dzis juz 15dpo a @ nie widac, choc oczywiscie tempka leci na leb na szyje i nie ma mowy o fasolce.:-(

kasiol a Ty testowalas dzis kochana ?? jak tempka ?

Milego dzionka :*

reklama
Hej dziewczynki :**

Nuuuśka
kurczę, faktycznie wolno bo wolno ale leci w dół ta tempka :-( a testowałaś dla pewności? Bo mimo wszystko nadal wysoko...
Fl wydłużona- podejrzewasz że to znowu biochemiczna? :-(

Kasiol
Jak dziś u Ciebie? Mam nadzieję ze chociaż Ty nam dziś jakąś pozytywną wiadomość przekażesz... Trzymam kciuki :**

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry