Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
noo w zyciu bym sie nie spodziewala bo kiedy ja ostatni raz angine mialam...chyba kurde jako dziecko. 
na polu, hehehe ciekawa jestem jak bedzie tym razem. Poki co odpoczywam od pomiarow, skupilam sie na sobie, choc niestety przyznac trzeba ze bede musiala na pewno do Nich wrocic, przez te rozchwiane cykle, bo owulacji raczej jeszcze nie bylo, wiec znowu to samo co miesiac temu eh...
akuku w necie jest na bank ale chyba płatny
a obrona kiedy?
) ale zagraliśmy tak ,że o kocie ma gadać z babcią.No to po powrocie do domu Kali z łzami w oczach ,że ona chce kotka, że babcia Marysia obiecała zadzwonić że jak bedą małe kotki to jej da. Babcia odziwo se zgodziła- ma być w garażu-chyba z nadzieją ze z tego garażu szybko zwieje.
tylko co teraz, hmmm nie miałam kota , a M. sie martwi ,ze bedzie chałas jak kot cos nabroi( tak mieliśmy z psem jak był szczeniakiem, ze w grządki narobi ,ze pogryzie, że śmierdzi...) wiec sie zastanawiam, jak się do tego kota zabrać