• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej
tyśka dziś piątek, więc szału nie ma:) u nas na zmiane -pierogi z kapuchy i grzybami, gzik, śledż w smietanie lub naleśniki:)
albo jakas ryba z ziemniakami lub jajo:)
choć coś fajnego by sie pewnie zjadło:(
ja lubie warzywa na patelni-są takie z tortellini do kupienia pychotka:)

reklama
Kasiol sama lepisz pierogi ?? Jejku ja bym mogla sie zmitywowac i zrobic.. ciasto wyrabia maszyna a ja reszte..hmm moze sie skusze i zrobie ;) ale z miesem bo z kapusta tylko ja lubie a i tak kesc nie moge kapusty narazie ;)

hej hej hej:)
ale cisza u nas:( my zabiegany weckend mielismy, a teraz intensywny tydzień, znów w ogrodzie praca, chcemy zrobić Kali huśtawkę na ogrodznie i umurowac grila z cegieł klinkierowych ktore nam zostały po remoncie ogrodzenia:)
bylismy tez na zakupac w Poznaniu w sumie przy okazji bo docelowo jechaliśmy na jubileusz do m.siostry -i tak szczerze bardzo chciałam sobie coś kupić, ale jak widzę te szmatki i ceny przy nich to mam opory:)wszystko na jedno kopyto a jak już coś wygląda to niestety kosztuje:( wiec kupiłam tylko Kalinie spodnie i marynarkę,a ja zostanę przy tym co już w szafie mam:)

nie czuje się za fajnie, nie wiem czy to ta moja alergia czy juz jakaś infekcja ,ale katar niemiłosierny no i gardło pobolewa:( no i skurcze mie łapią w nogi-dziwne że zazwyczaj sie tak dzieje na wiosne ,lato, jesień mimo że jem bardzo dużo warzyw-pomidorów... :(
co tam u Was dziewczyny?

witam ;)

u nas dalej walka z fachowcami na kolejne etapy budowy / wykończenia. Jak tak dalej pojdzie to meble do kuchni sama będę sobie strugac ....

Fajnie ze tydzień aktualny ma tylko 3 dni bo jakos weny do pracy brak ;) Ale cóż, musze się spiąc i porobić najważniejsze tematy.

Milego dnia ;)

Cześć dziewczyny :*

U mnie bez większych zmian jeśli chodzi o samopoczucie. W piątek byłam u ginka, wszystko jest w porządku, ładnie się pogoiło i w dużym stopniu tkanka się już zregenerowała. Nadal czekam na pierwszą @, średnio to trwa 4-6 tygodni więc niedługo powinna się pewnie pojawić, bo to już prawie 4 tyg, zresztą jajniki już "czuję" co jakiś czas. Wyniki histopatologii ok, są też wyniki cytogenetyki i potwierdzają że Małgosia miała ZT, pani genetyk powiedziała że w większości przypadków jest to sprawa losowa- błąd kom. jajowej lub plemnika (zdrowy człowiek ma ich pewien odsetek uszkodzonych, u nas akurat ten uszkodzony był na tyle silny, że wziął udział w zapłodnieniu).
Poza tym znaleźliśmy fajne wczasy i jutro jedziemy. Mam nadzieję że zmiana środowiska trochę mi pomoże :-)

Nuuuśka a jak tam Twój wyjazd? Mam nadzieję, że angina odpuściła!

Kasiol kurcze, dziwna sprawa że to tak zawsze na wiosnę... Może chodzi o bardziej aktywny styl życia i stąd te skurcze nóg?

Tysia mam nadzieję że wszystko na budowie uda się pozałatwiać. Z fachowcami to niestety tak jest często że są takie problemy..

Paulinka, akuku a co tam u Was?

Miłego dnia!

natuś dobrze ,że wszystko sie dobrze goi. Czyli lekarz który oglądał usg miał racje.Gdzie się wybieracie? Dobrze ze zdecydowaliście sie na oderwanie od rzeczywistości i troche odpoczynku zdala.
tyśka ja sobie wszystko sama urzadzałam i wyszło całkiem nieźle:) ale ja bardziej coś z niczego-wiesz "nowe życie starych mebli" i te sprawy bo budżet mały:) ale wiem że są firmy, nawet jak kupujesz np kafle to możesz poprosić o aranżacje:) u mnie przewaga koloru-intensywnego i bieli:) kolorowo i wesoło:)

reklama
Kasiol, my wlasnie sami sobie wymyślamy i jeszcze szukamy jak taniej zrobić bo z kasa krucho. Wzielismy kreydt taki na jaki nas stać a nie taki żeby wybudować na ful-wypas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry