• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej

tyśka a ja zaczynam podchodzić do tego tak jak na początku- nawet cykle wyglądają podobnie,nie wiem jak długo ten stan potrwa i może to za sprawą słońca-którego jest zdecydowanie więcej ,ale już doła mam mniejszego ( hahah przypomnijcie mi to za tydzień, jak bede tonać we własnej rozpaczy )
dziś brzuch mnie pobolewa;/ zawsze w drugiej fazie jak tylko sie 'staramy' to podbrzusze boli, czasem jakieś plamienie;/ taka ponoć ma uroda:( musiałabym powtórzyć cytologie, chyba sie w lipcu zapisze , choc na samą myśl o rozmowie z ginką nie chce mi sie:(

reklama
Hej Kochane:)
Kasiol widziałam zdjęcia na fb:) Pięknie wyglądacie, a córeczka przeurocza:) No i bardzo łądnie urządzone wnętrze:)
Tysia ja inspiracji w urządzaniu wnętrz to zawsze szukałam na necie... Ostatecznie jednak wszystko jakoś inaczej powychodziło:) A łazienkę to mi szwagier zaprojektował i zadowolona jestem:)
Tu zdjęcia jeszcze nie skończonej, bo prysznic nie był jeszcze obudowany, sufit nie pomalowany i no jeszcze klka detali trzeba było dokończyć:)
IMG_1203.jpgIMG_1207.jpgIMG_1206.jpgIMG_1205.jpg

Nuuśka, Natka udanego wypoczynku:)
Akuku co tam u Was? Jak Emiś?

My też będziemy jechali nad morze 30 czerwca, ale jeszcze nie wiem gdzie... Na razie konkurują Ustronie Morskie i Ustka:)

Załączniki

• IMG_1203.jpg
    IMG_1203.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_1207.jpg
    IMG_1207.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_1206.jpg
    IMG_1206.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_1205.jpg
    IMG_1205.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 55
Hej

Paulinka u nas jaos leci dziekuje.. Emilek zabkuje pelna para .. zielone kupki i katar od tego mamy...

Tak ogolnie jest przeslodki guga i smieje sie calymi dniami no chyba ze go cos boli... no i nocki do bani przez zeby.

Wczoraj bylismy na plazy i moczyl stopy pierwszy raz ;)

Ja wrocilam do cwiczen od 3 dni.
Malo mam czasu jakos ale zagladam do was tylko sama nie wiem co pisac... glupio mi pisac o Emilku ;( bo wiem ze wam ciezko :(:( a nie chce was dobijac dodatkowo :(

Buziakk ;)

hej
akuku-nie powinno Ci być głupio, pamiętasz my ciocie staraczkowo- lutowe jesteśmy:) fajnie ,ze się odzywasz :)
z drugiej strony jka ten czas leci, mały zaraz będzie siedział, chodził... a dopiero co się o niech starałaś:) pamiętam miało być na bank nie trafione-bo rodzina z polski... oj chyba nie pokręciłam nic:)
my juz siedzimy i odpoczywamy po tym ciężkim bo świątecznym dniu, bylismy na rowerach( choć jeden przerywnik od jedzienia, kawki, herbatki, ciasteczka) jutro do pracy:) jescze 2 tygodnie i urlop:)

Witam ;)

Akuku - z ty to się noramlnie o klapsa w tyłek prosisz. Nie pisz ze głupio ci pisać o Emilku. Pisz właśnie, bo jest dowodem na to, że nie wolno się poddawać. Walczyliscie o niego 2 lata, prawda? Ja caly czas sobie powtarzam ze skoro ludziom udaje się dopiero po 2-3 latach to dla nas tez wcześniej czy później się uda.

Wczoraj na procesji na Boże Ciało z jednej strony napatrzyłam się na ludzi z malutkimi dziecmi w wózkach, rodziny z 2-3 dzieciaczków. Z drugiej strony widziałam znajomych którzy sa 4 lata po slubie z dziecka nie maja .... Im to dopiero musi być ciężko. Wieczoram mój brat zrobil grilla. Usaiwadomilam sobie ze jego kolega z zona tez już kilka ladnych lat po slubie, dom zdazy;li wybudować i wykonczc a dziecka nie ma /..... mojego G kolega, 6 lat po slubie,,,, tez bez dzieci, lecza się ............ Mam dziś bardzo kmieszane uczucia. Z jednej strony tak bardzo chciałabym mieć trójke, a z drugiej mam swiadomosc ze posiadanie jedengo dziecka już jest cudem który powinnam doceniać.

W temacie: umawiam się w tym cyklu na wizyte do gina zrobić badania do HSG (posiem wymazu z szyjki czy cos) żeby kolejnym cyklu HSG zrobić. Oczywiście mam zamiar ustawić wizyte żeby owulke podejrzeć i endometrium.

Ja dziś w pracy sama i mam amse roboty ale zero checi. Ide po kawe. ..

hej
tak tyśka, teraz to i ja inaczej patrze na inne rodziny, kiedyś jak ktos bezdzietny to myslałam że wygodny, a teraz dopiero widze jak sie myliłam
ja tez dzis w pracy, ale zimno u nas i pada:(

Kasiol tak akurat brat z bratowa przyjechali (bratowa w ciazy byla) do tego Viki wymiotowal kilka dni hehe... ale jakos sie udalo ;) i teraz szkrabek spi sobie... odsypia nocke biedak... dzisiaj pobil rekord pobudek ;( cycki mnie az bola od tego ssania...ale coz zabki nie daja odpoczac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry