• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej:))))
I ja się przywitam, bo coś cichutko tutaj:)
Kasiol my mamy jechać do Mrzeżyna w nocy z niedzieli na poniedziałek na 4-5 dni, ale jak nie będzie pogody to plany biorą włeb, bo bez sensu pchać się nad morze jak pada... A pogody oczywiście ma nie być:(((

hej dziewczynki

Dawno nie zagladalam, ale brak czasu, poza tym jakos nie bylo o czym pisac :(
U Nas bez zmian, dzis pojawil sie @ co mnie bardzo cieszy, bo cykl i tak byl stracony, nie bylo staranek w okreslonym czasie, ale wreszcie cos idzie ku normalnosci - cykl 30-dniowy mialam ostatni raz w zeszlym roku :) pod koniec lipca mam wyznaczony termin na histeroskopie, noo chyba ze wypadnie to akurat w czasie @,a jesli ten cykl bylby podobny do tego ktory sie dzis rano skonczyl to niestety to wielce prawdopodobne :/ no ale jestem umowiona z ginem na telefon, w razie czegos przesuniemy termin

Widze u Was czas urlopow pelna geba :D super ze wypoczniecie dziewczynki, nalezy sie to kazdej z Nas.
U Nas urlop dopiero w drugiej polowie sierpnia, wiec jeszcze ponad miesiac.

kasiol widze, ze kochana Ty juz przy koncu II fazy cyklu, jak przeczucia kochana ??

hej nuśśka:) kope lat:)
jak przeczucia? właśnie popijam drugiego drinasa i becze od rana nad swym popapranym losem:( mam dość czuje się jak w pułapce. Dziś dzwoniłam do Invid Medu w Poznaniu zapytac o badanie nasienia( 150 zł badanie podstawowe;/) , niby tyle tego jest ale trudno mi coś znaleść, nie wiem czy jest sens, bo jeśli wyniki będą złe to i tak sił już nie mam na jakiekolwiek leczenie, jeśli będą dobre to jeszcze gorzej;/ do gina nie ide , bo jestem zbyt rozzchwiana emocjonalnie, boje si e,ze wejde i zaczne szlochac w głos...
szkoda gadać, chcemy jechac na wakacje pod namiot w Karkonosze, niech Kali bedzie szczesliwa i zadowolona,

cykl 30 dni :) idealny, wszytko zmierza w dobrym kierunku u Was:)

Witam.

Kasiol, to się nie ma nad czym zastnawiac, tylko zróbcie te badanie nasienia w końcu. Będziesz wiedziała na czym stoicie. A nie myslalas żeby poszukać pomocy psychologa .... bo widze ze naprawdę bardzo mocno to przezywasz .... po części pewnie dlatego ze nie masz wsparcia w mężu .....

Nuuuska - przykro mi że @ przylazła ... Z drugiej strony dobrze ze cykle się normują.

My w tym roku nigdzie nie jedziemy. Wiadomo.
Za to wczoraj zalatwilismy sobie psa ;) Teraz ma niecaly miesiąc, zabierzemy go do siebie jak się przeprowadzimy ;) Ale się ciesze ;)

Musze do gina się zapisac powtórzyć posiew z szyjki, bo musze mieć aktualny na HSG.

Milego dnia ;)

Cześć dziewczynki :-)

My już w drodze z lotniska do domu, niestety strasznie szybko to wszystko przeleciało :-( byliśmy na greckiej wyspie Korfu, widoki niezapomniane! Udało mi się nawet trochę mniej myśleć, choć niestety całkiem "zapomnieć" nie umiałam. Chyba się nie da :-( Nadal czekam na @, brzuch już pobolewa więc mam nadzieję że niebawem się pojawi. Od następnego cyklu wracam do pomiarów temperatury, i oby ten cykl szybko przeleciał...

Kasiol wstyd się przyznać ale latem to ja w górach nigdy nie byłam.. Mam nadzieję że uda Wam się wyjechać choć na te kilka dni. Co do bad nasienia to my też robiliśmy w Invimedzie ale we Wrocławiu, z tym że rozszerzone. Myślę że warto żebyście jednak je zrobili, zawsze będziesz wiedziała na czym stoisz.

Nuuuśka a jak tam Twój wyjazd? Odpoczeliscie choć trochę? :-) a jak tam sytuacja z pracą, są jakieś widoki na zmianę? Super że cykle się normują :tak:

Akuku zdrowka dla chłopaków.

Tysia oby hsg dobrze wyszło :-) ja nic przed hsg robić nie musiałam jeśli chodzi o badania.

Paulinka może jeszcze prognozy pogody się zmienią :-)

Miłego dnia!

reklama
natka -witaj ;)

jak to szybko minelo, mi się wydaje ze wieki temu pisalas ;) Fajnie ze wyjazd udany.

Nie robilas zadnych badan przed HSG? Mi gin kazal zrobić posiew wymazu z kanalu szyjki macicy, żeby sprawdzić czy nie ma zadnych bakterii, które w trakcie zabiegu mogą zostać wprowadzone dalej. Co kraj to obyczaj ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry