Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie ma o co mieć wyrzutów
życze Ci z calego serca ,zeby sie udało jak najszybciej-zresztą jak każdej z nas
aha, i nie sugeruj się tym co piszą w necie jeśli chodzi o HSG- że niby jak boli wpuszczanie kontrastu to znaczy że jajowody są niedrożne. Dużo jest takich opinii, a to nieprawda.
ja tak miałam- jak tylko z powrotem zapalili normalne światło i cały personel (znaczy ginek, położna i pielęgniarka) wrócili, to od razu gin powiedział że wszystko drożne, a po jakichś 30 minutach miałam już zdjęcie razem z opisem. i teoretycznie mogłam iść do domu :-)
tym bardziej że wiem, że mnie może nigdy to szczęście nie spotkać. Także doskonale rozumiem że tyle poświęcasz małej :-)
och ... cierpię i w sumie nie wiem czego chce, bo leczyć się za bardzo nie chce, czekać na cud też nie chce, zwariować można.To będzie moja ostatnia wizyta u tego gin. Jestem ciekawa co mi powie, bo rok temu kazała zrobić badania m. i jak będą dobre to odpuścić i czekać;-)