• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Dziękuję kasiol :* choć gdyby czasem się udało to chyba bym z nerwów umarła :tak:

Akuku też tak mam- żal mi testów bo myślę sobie: "przecież i tak będzie negatyw" ;-) trzymam kciuki mimo wszystko :-)

ja co jakiś czas na allegro biorę te tanie "paseczki" jak to mów m., teraz 6 mi chyba zostało( zawsze mówi ze kupuje ostatni raz:)) muszę poukładać sobie badania i jak pójde do ginki to wszystko musi przeanalizować , nie ma innej opcji:) szkoda że ostatnie wykresy takie niechluje mam bo tez bym jej pokazała;/

Natka dzieki ;)
Wiesz jak juz w 31 dc nie wyszedl to raczej noe spodziewam sie ciazy.
Ile dni maxymalnie po owu moze dojsc so implantacji ? Nie wiem kiedy owu mialm nawet ;/ bo nawet sobie nic nie notuje ale sluz plodny byl w polowie cyklu.
Jak liczyc ze owu w 16 dc max.. plus 12 na implantacje to w 31 dc powinno byc cos widac na tescie.. takze nie ma sie co ludzoc ciazy nie ma ;);)

kasiol weź co masz, nawet wcześniejsze wykresy. Niech ginka rzuci okiem!

akuku do implantacji może dojść między 4 a 12 dpo. Jedyna szansa jest taka że implantacja była późno i hormon wolno przyrasta.

kasiol tak, mam brać dupka po pozytywnym teście, ale teraz ten mój wykres taki popierdzielony że to pewne, że nic z tego- nie dość że tempka niemrawa to jeszcze skacze jak oszalała. Tak sobie wstawiłam granicę sugerując się bólem jajników i tym skokiem ale tak naprawdę nie wiem czy owulacja była wtedy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry