• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Tysia ja nie mam ;) mamy skorzane kanapy, miekka ciepla przyjemna ;) z rozkladanymi elektrycznie podnozakami plus do prawie lezacej pozycji .

Zmiana planow jedziemy puszczac latawce.

tysia to widzę że Twój mąż jest równie pozytywnie nastawiony jak mój:tak: ale to dobrze, niech chociaż ktoś nas będzie optymistą hehe:-)
Co do kanapy to nie mam i nie znam nikogo kto by miał taką także nie pomogę.

akuku miłej zabawy:-)

Wiadomosc od Patuski ;);)

Witaj! Widzilam na forum ze mnie wspominałyście. Dziekuje za pamiec ale tam sie nei bede udzielac. Nie mam juz konta. Zastanawialyscie sie co u mnie? A wiec badania zrobione i Lukasz nie moze miec dzieci z naturalnego poczecia. Wyniki sa straszne z kazdym badaniem plemnikow coraz mniej. U mnie wszystko ok. Od 1 sierpnia zaczynam nowa prace stala prace. . Lekarze proponuja nam od razu in vitro bo IuI sie moze nie powiesc (wieksze prawdopodobienstwo) Nie wiem co zdecydujemy. Bo przechodzimy kryzys i temat dziecka sprowadza sie do awantury. To tak po krotce co u mnie. Czasmai was podczytuje. Widzialam jaka tragedia dotknela Natke Bardzo mi przykro bo to nie tak powinno byc. Pozdorw ode mnei wszytskie staraczki i oby udalo im sie zafasolkowac. trzymajcie sie :)

akuku miło że Patu$ka o nas pamiętała i czasem zagląda tutaj. Mam nadzieję że mimo wszystko uda im się.
Jak tam u Ciebie, @ się rozkreciła czy jednak cisza?

U mnie wczoraj i dziś masakra- podbrzusze pobolewa, jajniki też. Normalnie lepiej nie mówić jak się czuję :/ a @ jak nie było tak nie ma. I jeszcze w nocy wymarzłam że szok.

Miłego dnia:-)

Patuśka będę trzymać kciuki, żeby wszystko się między Wami poukładało i żebyś już niedługo napisała nam, ż jest Kropek i ma się dobrze:)

Akuku no w końcu coś się wyjaśniło::) I Natka u Ciebie wykres też już chyba zapowiada @.. A więc według zaleceń lekarza:) Następny cykl będzie Wasz:)

Tysia ja takiej kanapy niestety nie mam i też nie słyszałam, żeby ktoś miał.... W sumie jedna dziewczyna tu na forum kupiła kanapę w ikei więc jak ją złapię na fb to podpytam czy to ta o którą Ci chodzi...

Kasiol wczasowiczko:) Albo źle doczytałam albo u Ciebie znowu urlop:)))

Nuuśka jestes??:)

reklama
witam.

Akuku - dobrze ze się wyjaśnił cykl, ale szkoda ze się nie udało.

Patuśka - aż tak źle? Znacie przyczyne złych wyników? Trzymam mocno za was kciuki. Oby się udało jak najszybciej.

Natka - dziwny ten twój cykl .... Tempka w górę ...... Zrób test.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry