reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewuszki! Wrocilam od ginka i co sie okazalo ze prawdopodobnie poronilam samoistnie,bo to endo ktore maialo 18 mm bylo ciazowe ale gdybym poszla od razu do niego to by wiedzial na 100% a teraz jest kilka dni po i po ptokach,ale nie kazal sie lamac bo wie ze doszlo do zaplodnienia,tylko z tego stresu zapominalam zapytac czy ta luteine powinnam brac do okresu czy normalnie od 15 do 26 dc. ale zapytam w piatek. Troche sie zmartwilam,ale stu procentowej pewnosci nie bylo ze to ciaza ale lekarz na 95 dawal ze to jednak byla ona.

No coz...

Zmeczona jestem Wam powiem...Cisnienie chyba leci bo glowa mi peka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiitam ;)
Dzis humor duzo lepszy, bo w końcu weekend ;) A w poniedziałek mam dodatkowo urlop, i jedziemy podpisywac umowę na hipotekę ;) Śnieg zniknie i ruszamy z budową.

PAtuśka - ja sie czasem zastanawiam po choinke lekarze takie rzeczy mówia....JA bym nie chciała wiedzieć, że ciąża chyba była ale doszlo do zamoistnego poronienia. BO niby po co?

Musi nam sie wszystkim udać zaciążyć w marcu ;) A potem będziemy rodzic na Boże Narodzenie ;) hehe....wesoło będzie :-D:-D:-D

W sumie z jednej strony ciesze sie ze mi to powiedzial,chociaz wiem ze doszlo do zaplodnienia,bo zastanawialam sie skoro biore CLO owulka byla i w ten dzien i w czasie okoloowulacyjnym sie kochalismy to dlaczego nie ma ciazy skoro i Ł wyniki sa ok. Moze cos zle sie potoczyloo,albo nie potrzebnie lekarz kazal mi lutke odstawic,i nie mialo co podtrzymac ciazy. Nie wiem, w tym szoku i w ogole o duzo rzeczy go nie zapytalam.Ale zrobie to w najblizszy piatek.

Zadowolona jestem ze nie mam zapalenia,to jakies otaracia od podpaski chyyba a uplawy to pozostalosci lutka byly,ale poprosilam o podjezykowa na ten cykl i dostalam bez problemu. Mam brac lactovaginal przez tydzien zeby poprawic flore. Kupilam Illadian bo nie bylo lacto wiec bede sie podrasowywac:)

Jak macie fajnie,tez bysmy chcieli siepobudowac tylko nie ma za co i dlugo nie bedzie za co...ale moze za kilka lat? Kto wie? :-)
Na razie mamy fgdzie meiszkac mamy pol domu i musi wystarczyc:)

Patuska, wiesz to taka radośc tymczasowa, bo wiekszosc budowy na kredyt....No ale teraz wynajmujemy mieszkanie wiec na jedno wychodzi - czy placic za wynajem czy odsetki....

Kolejnym razem na pewno sie uda ;) ;) ;)

Nuuuśka, to się biedny namęczy z tymi roletami :) a może już nawet skończył? :)

patu$ka, przykro mi że tak wyszło :( ale trzeba szukać pozytywów - ważne ze doszło do zapłodnienia. Następna ciąża na pewno się utrzyma :)
a powiedz mi te upławy z resztek lutki bardzo uciążliwe? Dużo? Chcę się psychicznie nastawić bo ja tylko teraz dostałam podjęzykową, na wywołanie @, a przez kolejne 3 cykle mam dopochwową.

Tysia123 zazdroszczę, że ruszacie z budową :) my niestety tylko małe mieszkanie mamy, ale cieszymy się że przynajmniej nasze a nie wynajmowane... :)

Nuuuśka, to się biedny namęczy z tymi roletami :) a może już nawet skończył? :)

patu$ka, przykro mi że tak wyszło :( ale trzeba szukać pozytywów - ważne ze doszło do zapłodnienia. Następna ciąża na pewno się utrzyma :)
a powiedz mi te upławy z resztek lutki bardzo uciążliwe? Dużo? Chcę się psychicznie nastawić bo ja tylko teraz dostałam podjęzykową, na wywołanie @, a przez kolejne 3 cykle mam dopochwową.

Tysia123 zazdroszczę, że ruszacie z budową :) my niestety tylko małe mieszkanie mamy, ale cieszymy się że przynajmniej nasze a nie wynajmowane... :)

No lekko tak,wiesz rozpuszcza sie i to co ma sie wchlonac sie wchlonie a reszta wyplywa. Wiec wkladka to podstawa. Ja na ten cykl poprosilam o doustna zeby znowu sie zapalenia czy czegos nie nabawic bo w moim przypadku nie wiele trzeba. A ja nie mam czasu sie leczyc bo tu czas biegnie a Wiosna idzie bociany beda chcialy cos przyniesc:-)

No lekko tak,wiesz rozpuszcza sie i to co ma sie wchlonac sie wchlonie a reszta wyplywa. Wiec wkladka to podstawa. Ja na ten cykl poprosilam o doustna zeby znowu sie zapalenia czy czegos nie nabawic bo w moim przypadku nie wiele trzeba. A ja nie mam czasu sie leczyc bo tu czas biegnie a Wiosna idzie bociany beda chcialy cos przyniesc:-)

No ja nigdy dotychczas nie używałam żadnych dopochwowych, więc nie wiem czego się spodziewać.. Ale infekcji żadnej też jeszcze ani razu nie miałam (odpukać...) więc mam nadzieję, że nie będzie źle.. Dzięki za informację w każdym razie :)

reklama
Nuuuśka, napisz potem czy jestescie z tych rolet zadowoleni. Czy rzeczywiście takie super jak wszędzie piszą ;)

tysia123 90_natka rolety sa super powiem Wam, jestem bardzo zadowolona :) Zakupilismy trzy w tym miesiącu, na okno balkonowe.Na prawde było warto, sam montaż trwal o dziwo około 1-1,5h.Choc fakt faktem niestety nie jest to tani koszt, te zwykle bez prowadnic to koszt o wiele tanszy ale Łukasz bardzo chciał z prowadnicami, bo lepiej kupic porządniejsze jak on to mawia (...) no wiec nie miałam nic do gadania :-D Na prawde mogę Wam w pełni polecić, zastanawiałam się długo ale teraz bez wahania wiem, ze do kuchni tez się na pewno w Nie zaopatrzę :)
patu$ka nie martw się Kochana, najważniejsze jest to, ze wiesz jak pisze paulinka, ze możecie zajść, sadzac po tym mysle, ze do szczęśliwego rozwiązania coraz bliżej :)Ja tez mam nadzieje,ze marzec i dla Nas szczęśliwy będzie.

Dzis o wiele ladniej za oknem.Sloneczko swieci, chłodno jeszcze jest ale pogoda w porównaniu z wczoraj o wiele bardziej na plus.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry