reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki :) cały weekend mnie nie było tutaj.. Dołek mnie jakiś złapał i normalnie na nic ochoty nie miałam.. Ale dziś już lepiej, choć pogoda nie zachęca bo po słońcu już ani śladu :( a ogólnie to strasznie mnie podbrzusze boli, zapewne na zbliżającą się @ (powinna do soboty przyjść), ciekawa jestem czy to przeżyję, w końcu tak dawno @ nie było więc pewnie ból będzie nie z tej ziemi!:( słuchajcie, czy folik mogę brać z luteiną? Z tego wszystkiego zapomniałam spytać gina...

Paulinka88 powtórz test i najlepiej zrób ten o czułości 10:)

patu$ka a bierzesz 2x dziennie po 1kaps. czy więcej ?Bo ostatnio wyczytałam, ze w tym okresie powinno się brac nawet 2x dziennie po 2, wiec nie wiem jak brac za bardzo :| Mi tez wydaje się, ze cos się zaczelo dziac, bo na pewno sluzu jest więcej niż miesiąc temu :tak:Kochana powiedz mi tak z ciekawości, kiedy robilisie badania nasienia ile płaciliście ? Bo z tego co się dowiadywałam rozpietosc cenowa jest dość duza, a jeśli teraz się nie uda, chce Ł.w kwietniu wyslac na badanka żeby było jasne co i jak się dzieje, choć mam oczywiście nadieje, ze nic :-(

90_natka taka pogoda, ze dolki lapia :blink: mnie tez średnio raz na tydzień jakas deprecha dopada, ale staram się szybko z Nia walczyc. W tym tygodniu okres plodny, wiec podzialamy ze wszystkim wlacznie z ta cola na godzine przed przytulankami. Zaszkodzic nie zaszkodzi a może akurat pomoze :sorry2: Do tego te Nasze witaminki, mam nadzieje, ze podzialaja wlasciwie. W srode ide do gin, zrobimy pewnie usg, bo to ten czas, ze powinno być już widać pęcherzyki, poproszę ja o skierowanie na badania kontrolne + ta prolaktynę i progesteron chciałabym zbadac.

paulinka88 tez proponowałabym powtórzyć tescior :) 10 to bardzo czuly test, ja ostatnio robiłam 20 te które znalazłam w Tesco, gdzie wykopalas te 10 ? :-) Bo szczerze ja jeszcze az z tak wyskoka czuloscia się nie spotkałam u Nas :| choć może nie szukałam w odpowiednich miejscach, ale nie widziałam nigdzie.

ja biore 1x1 i w zupelnosci mi pasuje. A cod o badanek to w lutym robilismy i placilismy 100zl

paulinka
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za powtorny pozytywny test

Nuuśka ja kupuję hurtowo testy na allegro:) Tam są 10 i 25. trzeba dokładnie czytać. Ostatnio przez pomyłkę kupiłam 10x25. Zostały mi jeszcze dwa. Teraz kupiłam 10x10. Jeszcze mi ich trochę zostało...

Już się środy doczekać nie mogę...

Nuuuśka, ja ten o czułości 10 kupiłam w kauflandzie :)
A co do staranek to trzeba próbować wszystkiego, może ta cola naprawdę pomoże :)

Licze na to :) Glupota ale moze kto wie... :happy2:juz parokrotnie spotkalam sie z opinia ze to jak najbardziej dziala wiec a noz. Wole bynajmniej cole mu zaaplikowac niz filizanke kawy bo jak tak o 22 wypije to o la boga pol nocy bez snu jak nic :tak:

Kurcze..moja przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic.Ciesze sie strasznie ale jednoczesnie mam troche mieszane uczucia. Chcialabym byc na jej miejscu :-(
paulinka88 poszukam dzis na allegro moze uda mi sie znalesc te 10 bo mysle, ze warto na Nich zatestowac :happy2:

Licze na to :) Glupota ale moze kto wie... :happy2:juz parokrotnie spotkalam sie z opinia ze to jak najbardziej dziala wiec a noz. Wole bynajmniej cole mu zaaplikowac niz filizanke kawy bo jak tak o 22 wypije to o la boga pol nocy bez snu jak nic :tak:

Kurcze..moja przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic.Ciesze sie strasznie ale jednoczesnie mam troche mieszane uczucia. Chcialabym byc na jej miejscu :-(
paulinka88 poszukam dzis na allegro moze uda mi sie znalesc te 10 bo mysle, ze warto na Nich zatestowac :happy2:

Ehh znam te mieszane uczucia... Też tak mam, moje kuzynki są w ciąży i koleżanka też. I łapię się na tym, że nie umiem w 100% cieszyć się ich szczęściem bo pojawia się ta myśl, że tak bardzo chciałabym być na ich miejscu... Ale staram się być dobrej myśli i wmawiam sobie, że niedługo też czeka mnie to szczęście.. Czasem nawet udaje mi się nawet w to uwierzyć, przynajmniej na jakiś czas :)

reklama
tak to jest bedac po 20 tak jak my duzo dziewczynz achodzi albo rodzi a my same jeszcze nie. I to boli,ale ja sobie mysle ze i mnie to spotka i ze bede jeszcze bardziej szczesliwa od nich;-)

Zobaczycie laski rozpakujemy sie na Boze Narodzenie i Nowy Rok! Chociaz ja bym chciala urodzic jeszcze w tym roku.

A Akuku gdzie sie podziala?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry