Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana powiedz mi tak z ciekawości, kiedy robilisie badania nasienia ile płaciliście ? Bo z tego co się dowiadywałam rozpietosc cenowa jest dość duza, a jeśli teraz się nie uda, chce Ł.w kwietniu wyslac na badanka żeby było jasne co i jak się dzieje, choć mam oczywiście nadieje, ze nic :-(
mnie tez średnio raz na tydzień jakas deprecha dopada, ale staram się szybko z Nia walczyc. W tym tygodniu okres plodny, wiec podzialamy ze wszystkim wlacznie z ta cola na godzine przed przytulankami. Zaszkodzic nie zaszkodzi a może akurat pomoze
Do tego te Nasze witaminki, mam nadzieje, ze podzialaja wlasciwie. W srode ide do gin, zrobimy pewnie usg, bo to ten czas, ze powinno być już widać pęcherzyki, poproszę ja o skierowanie na badania kontrolne + ta prolaktynę i progesteron chciałabym zbadac.Nuuuśka, ja ten o czułości 10 kupiłam w kauflandzie
A co do staranek to trzeba próbować wszystkiego, może ta cola naprawdę pomoże![]()
juz parokrotnie spotkalam sie z opinia ze to jak najbardziej dziala wiec a noz. Wole bynajmniej cole mu zaaplikowac niz filizanke kawy bo jak tak o 22 wypije to o la boga pol nocy bez snu jak nic 

Licze na toGlupota ale moze kto wie...
juz parokrotnie spotkalam sie z opinia ze to jak najbardziej dziala wiec a noz. Wole bynajmniej cole mu zaaplikowac niz filizanke kawy bo jak tak o 22 wypije to o la boga pol nocy bez snu jak nic
Kurcze..moja przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic.Ciesze sie strasznie ale jednoczesnie mam troche mieszane uczucia. Chcialabym byc na jej miejscu :-(
paulinka88 poszukam dzis na allegro moze uda mi sie znalesc te 10 bo mysle, ze warto na Nich zatestowac![]()