reklama

Staraczki luty 2013

Akuku kurcze tam u Was staraczki to mają ciągle pod górę... A nie wybierasz się na jakieś wakacje do Polski? Bo warto by było zrobić w różnych dniach cyklu. Tak ogólnie to na poszczególne hormony są różne dni cyklu. Ja się w tym nie orientuję niestety. Szkoda, że u Was nie można prywatnie badań zrobić... No co za kraj...

reklama
Nuska jakbys mogla to byloby fajnie :-)
Hmm mozesz wspimniec ze przytylam bardzo szybko jak przestalam karmoc piersia drugiego syna, jesyem wiecznie zmeczona, senna...moze doradzi co mam zbadac jeszcze.
Jak bede w pl to sie przebadam.

Na pewno bede w czerwcu w polsce ale mozliwe ze wczesniej tez.

A tak na dluzej to nie wiem. Chcemy jechac na wakacje do hiszpani, francji, czy gdzies gdzie cieplo, a do polski zawsze na kilka dni.

Zaraz mam spotkanie z nauczycielka z.przedszkola...taka wywiadowka. Ciekawe jak tam moje dzieci sie sprawuja :-)

Patuska ale luteina tez blokuje chyba owulacje co?
Bo ja owu mam ostatnio 16 dc a poprzednio 19 dc.
Wiec chyba po potwierdzonej owu zaczac co ?
Czyli jak np. Wzrsnie tempka to na drugi dzien zaczne .

No tak bo ty masz dluzsze cykle. No to masz racje po owulce zacznij brac ale nie nastepnego dnia tylko po dwoch dniach najlepiej tak dla bezpieczenstwa i pewnosci ze owu byla wiesz roznie jest. I tak przez 10 dni albo do @

Patudka a jeszcze mi powiedz jak dawkowac ja ?? Nie wiem ile mam tych tabl. I zobacze czy mi wystarczy bo jak nie to musze bratowa prosic by mi wyslala.
Mam jeszcze duphaston.

Z tego co wiem to kobietom starajacym i na podtrzymanie przepisuja 2x2 jesli tabletki sa po 50mg tyle powinno starczyc.

Hmm to musze poczytac jeszcze :-)

Bylal w przedszkolu I pani baaaardzo chwalila Alexa
A druga Victorka :-)
Jestem baaardzo dumna :-)
Alex mowi juz ladnie po angielsku, duzo mowi, pyta, rozmawia.
Potrafi liczyc pisac co nieco :-) w przedszkolu tak nie pisze jak w domu.
Dzisiaj w domu spiewal piosenki z przedszkola I nagralam go I pokazalam Pani, byla bardzo zdzwiona I zachwycona , odrazu sobie zapisala :-) :-) I tak sie smiala hehehe
Bo w przedszkolu nie spiewa wcale.
Alex jest samochodziaz na maxa, uwielbia je rysowac bawic sie nimi itd. I Pani mowila ze duzo rysuje samochody, ciuchcie, tory, ulice, skrzyzowania no wszystko I mowi do niego Alex choc narysujemy maske a Alex mowi: Alex no mas, a pani sie pyta czy chce isc na party ...on na to : yes, I pani znowu ze musi miec maske...a on znowu :Alex no mask... A po chwili mowi : Alex car mask... Normalnie sie usmialam bo Pani mowila ze juz mieli maski trzebabylo wyciac I pokolorowac hahaha, az wkoncu mowi do niego ze najpierw zrobi maske zwykla a pozniej auto ... Hehehe I jak mu sie spodobalo to rysowal wycinal I zrobil 2 maski hahaha:-)
Albo mowi tak : Alex lunch today ?? A pani mowi :no Alex, no lunch today, a on na to me home today, ok...hahahahahhaha
No slodziak moj :-)
W zeszlym roku bylo ciezko nietylko z angielskim tylko Alex bym ciezki zucal sie na ziemie czolgal, nie lubil nowosci (dalej nie lubi)ale teraz sie stara :-)
Naprawde jestem zachwycona :-)

A Victorek grzeczny , pani go uwielbia, ale on chodzi dopiero 2-3tyg. I Pani musi go poznac :-)

No to mamuska pekasz z dumy. Z opisu widac ze synkowie bardzo zdolni.Fajnie ze sie tak dobrze rozwijaja.
Wiecie co biore ten wiesiolek 10 dni jeszcze dwa i odstawiam i powiem Wam ze tak mnie zalewa ze szok. Nigdy nie mialam tyle sluzu.:-D:-D

Akuku mi gin zapisał luteine nie tylko wspomagająco ale też na wyregulowanie cykli. Ja mam brać na razie przez 3 cykle od 16 do 25 dnia cyklu po 2 tabl na noc. Jak przez ten czas nie zajde w ciążę to spróbujemy czegoś silniejszego. I dodał że jak po 4 dniach od odstawienia lutki nie przyjdzie @ to można robić test :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry