• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej
paulinka Gratulacje dla siostry i trzymam kciuki za małego! Siostra rodziła sn?

natka jak tam ? dolegliwości ciążowe już przyszły? masz umówiona wizytę?
tyśka akuku co tam u Was?

ja zabiegana ostatnio, w pracy duzo sie dzieje, a jak przychodze to staram sie odpoczywac i tak dni leca że ho ho:)
zauważyłam dlaczego w pracy czuje sie o niebo lepiej-poprostu jestem w pionie, a w domu schodze do poziomu i zaczyna się zgaga:)tak mi źle że o 21,30 kłade się spać:)
dziś byłam u siostry w szpitalu,miała operacje nogi i zakładany aparat ilizarowa:( już najgorsze za nią teraz od pół roku do ... ciężkiej pracy i bólu. Policzyłyśmy że moze ściągną jej aparat w maju - jak ja urodze Felusia:) więc obie czekamy:) tylko ja zdecydowanie mam łatwiej...

reklama
Paulinka ojejku.. oby wszystko bylo dobrze z malutkim !

Kasiol h mni nic ciekawego... dzus odespalam caly tydzien bo spalam po 2-3 g na dobe... tort mialam mega pracochlonny ale klientce sie bardzo podobal ;)

Czekam na @ juz mam smaki na slodkie wiec pewnie na dniach sie pojawi .

Hej,

Paulinka oby Małemu szybko się poprawiało żeby szybko rodzice mogli go do domu zabrać :tak: sn takiego dużego malucha to naprawdę mogła mieć ciężko... ale najważniejsze że to wszystko już mają za sobą!

Kasiol u mnie dolegliwości ciążowych jako tako brak. Jedyne co to strasznie bolą mnie (.)(.) które zresztą zrobiły się ogromne i ciężkie. A poza tym to ciągle głodna jestem.. a wieczorem mam ogromny brzuchol i tyle, nic poza tym:-) wizytkę chcę umówić na 16.12 ale nie wiem czy tyle wytrzymam bo ciągle mnie coś pobolewa i się stresuję :-(
Zdrówka dla siostry! A co to takiego ten aparat?

Akuku na pewno takie cuda jakie tworzysz wymagają ogromnej masy czasu i energii więc wcale się nie dziwię że zmęczona chodzisz! Fajnie że udało się odespać. Trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła ;-)

Ciekawe co u tyśki i nuuuśki...

Miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Hej.

Dziewczynki, przepraszam ale raczej nie będę pisać. Kto miał zaciąży to zaciążył ... Ja się za bardzo nakręcam i dołuje jak tu wchodzę. Po nowym roku uderzamy do KLN i IUI nas czeka. Mam nadzieje ze się finansowo wyrobimy i ze się w końcu doczekamy ....

hej
natka to apartat do wydłużania nogi, po wypadku 6 lat temu nowa krzywo rosła. Teraz mala operacje na noge plus załozenie aparatu zeby nogi były równe;-)
tyska trzymam kciuki zeby finanse nie pokrzyżowały wam planów, wy juz pewnie na nowym domku;-)Obyscie byłi tam mega szczesliwii:tak:

Tysia trzymam kciuki by wam sie szybciuyko hdalo z pomkca lub bez niej . Zagladaj czasem.

A ja wpadam sie pochwalic zd od dzis mam juz swoja firme :) TAK WIEC DZIALAM NA LEGALU.
teraz wydrukowac ulotki musze ;) zalozyc konto biznesowe w banku...zapisac sie na kursy prowadzenia firmy zeby nie miec problemow ; ).

Milego dnia.

Hej

tysia przykro mi że Cię to wszystko zdołowało... Mimo wszystko życzę Wam żeby wszystko udało się pogodzić, i finansowo i organizacyjnie. Mam nadzieję, że szybko Wam się uda, czy ze wspomaganiem czy naturalnie i jednak wrócisz do nas.

Kasiol no właśnie z ciekawości później sprawdziłam w necie co to ten aparat i faktycznie nic miłego... mam nadzieję że szybko przeleci siostrze ten czas, i że rehabilitacja pójdzie sprawnie!

Akuku super że już wszystko zarejestrowane! Teraz oficjalnie możemy Ci życzyć sukcesu w prowadzeniu własnej firmy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry