• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Objawy ciazowe mam duzo za szybko ! Juz od kilku dni mnie cos mdlilo..myslalam ze ze zmeczenia.. dzis w aucie czhlam psa fuuuj (kiedys jezdzil w moim aucie pies) spac spac spac ;) no i male mdlosci ale sa... aaa i cycuchy bola gez juz od ladnych kilku dni...
Powiedzialam dzis mojej mamie to sie przezgnala...i oczyeiscie po co mi tk ;/

reklama
Akuku szybko mamie powiedziałaś :-) nie przejmuj się reakcją, to pewnie pierwszy szok a później już na pewno będzie się cieszyć razem z Wami:-) co do objawów to cycuchy to u mnie też był jeden z pierwszych objawów :-) poza tym że bolały (i bolą nadal...) to M. jeszcze przed terminem mojej @ mówił że mega urosły :p a mdłości to dopiero z tydzień temu mnie złapały.

Natka jeszcze nie wiem.. ja mam i dziewczęce i chlopiece wiec problemu nie ma...jedynie to to ze po co prac i prasowac wszystko...

zrobiłam dziś drugi test dla potwierdzenia..

Paulinka Ty masz wozek britax b- dual prawda ?? ja go uzywalam przy starszakach... ale teraz się zastanawiam bo na tym gornym siedzeniu starszak mi zjezdzal..ale ogolnie był super...
nad jakim jeszcze się zastanawialas i czemu taka podjelas decyzje ??

hej
na wizycie ok:) Felek ma ponad 15 cm i 231 g:) jest mega ruchliwy i wygląda "zdrowo" :) No i jest chłopcem:)

Za pierwszym razem powiedziała ze dziewczynka, ale po chwili z wahaniem zmieniła zdanie:) za trzecim razem sprawdzając już była pewna chłopca:) Potwierdzenie 20 stycznia:) Tym razem nie naciskała na L4:) w sumie zgodnie z kalendarzem 3 kg do przodu:) A brzuchol w ciągu tygodnia tak wybił ,że się śmieją że się ukrywałam:) muszę się za fotkę brzuchola zabrać, mam nadzieje że przy okazji świąt się uda:)
co tam u Was dziewczynki?
Tyśka ciekawe jak się Wam mieszka w swoim wymarzonym domku:)
Natka jak samopoczucie? czujesz się jakoś inaczej po tym Acardzie?
Akuku no tak wózek musisz mieć na dwójkę:)
Ja właśnie myśle co by tu zrobić z rzeczami po Kali, trzymać dla siostry jeszcze 3 lata? hmmm musze chyba zostawić te naprawde niezniszczone a resztę wrzucić do kontenera z odzieżą , szkoda że coraz rzadziej dziewczyny chcą takie używane ciuszki:-(przecież to tylko parae razy założone ubranka;-)

Kasiol gratuluje wymarzonego synka !!!!

A mnie dzis tylko dobic... przez te ciazowe hormony mam caly czas zatory w jednej lub drugiej piersi na przemian.. jiz mam ochote amputowac prawa bo tak boli ze wylam z bolu w nocy... a jak emil ssie to mmam odlot normalnie.. z bolu oczywiscie ; (

Najgorsze ze zator jest na gorze piersi a mam spore i nie potrafi tego sciagnac..juz karmilam nawet wiszac nad emilem i doopa.

Pojde do lekarza moze cos poradzi ; ( prY okazji poprosze o zwolnienie.. obh dala bo nie chce wracac do pracy ymbardIej ze dzwigam w niej... zreszta w domubtez emilka..

reklama
Hej,

Kasiol bardzo się cieszę, że spełniło się Wasze marzenie i będzie synek:tak: super że jest wszystko dobrze:-) a dobrze się czujesz ogólnie?
Co do ciuszków to u nas nie ma w tym nic dziwnwgo że się bierze używane rzeczy po maluchach koleżanek czy kuzynek:-) ja akurat od kuzynki ciuszki chciałam w ciąży z Małgosią wziąć bo skoro i tak miała wyrzucać to żal :-) a zawsze to trochę kasy w kieszeni. Ale może co region to jest inaczej :-)
Co do mojego samopoczucia to po acardzie chyba nie czuję się jakoś inaczej. Generalnie są dni że czuję się kiepsko ale nie sądzę żeby to była kwestia acardu:-)

akuku a no tak, bo Ty nadal karmisz.. zapomniałam :-) to może faktycznie leć do lekarza, powinien coś doradzić. Żeby Ci się czasem jakiś stan zapalny nie wdał albo coś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry