• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

DSC_0564.jpg

kreska pojawila się od razu ! az siezastanawialam czy to nie jakas kontrolna :) i czytałam instrukcje...

Załączniki

• DSC_0564.jpg
    DSC_0564.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
AKUKU
ale miła niespodzianka:)
aż się śmieje do kompa jak głupia:)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Akuku AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super:) Bardzo się cieszę:) He he będzie Amelka:) Gratuluję kochana:)

Teraz kolej na Nuuśkę i Tysię- mam nadzieję, że wpadną się pochwalić:)
Się ciążowo zrobiło:) Chyba muszę się ewakuować z wątku, bo jeszcze ja fluidy Wasze przejmę:) A dwóch kresek to mimo wszystko już bym wolała nie oglądać:)

dziewczyny ja sama nie wierze !!!! no gdzie :D:D:D Ale ciesze się baaardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natka na kiedy masz termin ???

Kasiol a wlasnie jakies zdjęcia Felka !! brzusia :D:D no halo :D:D

Ostatnia edycja:
natka ja mam na 23.08 :D:D jesteś już na sierpniowkach ? ja dziś dolaczylam :D

a do gina ??? tu w uk nie chodzi się do gina ;/;/ w 12 tc będę miała pierwsze usg a tak to do poloznej się zapisac tylko i to wszystko..no i zwolnienie lekarskie będę pewnie zalatwiac od rodzinnego co by nie musiec z urlopu do pracy wracac :D aa już miała rezygnować z pracy a tak to zawsze pewna gotwka i torty będę mogla robic ale bez musu :)

ale jaja :D:D:D

niech mnie ktoś uszczypnie..az się boje isc spac :D:D

Akuku ja nie jestem na sierpniówkach ;-) ja to się nawet suwaczek boję założyć a co dopiero na sierpniówki dołączyć ;-)
zapomniałam że w UK są takie cyrki z tą opieką gina w ciąży :-)
a kiedy kończy Ci się urlop w pracy? Teraz to musisz więcej spać a nie piec całymi nocami:-)

Miłego dnia :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry