• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku pewnie, że sprzedaj:) Potem kupisz różowe:)))))))) U nas też mnóstwo pracy przed świętami, sprzątania oczywiście, bo co sobie jakoś ogarnę to wpada tornado zwane Mikołajem i od nowa robota:)
W sumie okna umyte- tu Mikołajek już działał, więc tarasowe znów do mycia, porządki w kuchni zrobione- tu Mikołajek działał i fronty znów do mycia, salon też posprzątany, ale znów do sprzątania, bo tu Mikołajek działa nieustannie:) A gotować na święta to nie gotuje, bo mnie nie będzie w domu w ogóle... Najpierw będziemy u teściów, potem u mamy. Tak w sumie to strojenie nam tylko zostało:) A pierniki już mamy:)
Kasiol u mnie gin wszystko mierzył na swoim- też nie rewelacyjnym, ale na takie "wypaśne" to szliśmy raz dla pamiętki:) Taka lekka próżność chyba nasza, bo chcieliśmy, żeby chłopcy mieli ładne pamiątki:) Tak więc mają testy swoje, zdjęcia usg, no i te opaseczki na rączkę ze szpitala:) Potem to szatki z chrztu też:)
Natka ja bym się na testy PAPPA nie zdecydowała, bo by mnie to cholernie stresowało, a i tak by nic nie zmieniło:) Ale Ciebi rozumiem, jakbyś ich nie zrobiła to byś pewnie żyła w stresie do końca ciąży:)

reklama
Akuku trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła :-) a co do sprzedaży rzeczy po Emilku to popieram Paulinkę-sprzedawaj żebyś mogła później kupić różowe :-D

Paulinka jak nie dostanę skierowania to też nie będę robić, chyba że na usg coś nie tak będzie. No ale jeśli czasem skierowanie będę miała to zrobię bo w takim przypadku za darmo to żal nie skorzystać :-)

Kasiol jak się czujesz?

hehe paulinka "Mikołajek działał":) świetnie:)

natuś czuje sie ok, chcoc w sobote szalałam i zapomninałam sie ze mam juz brzuch wiec pare razy cos zakuło i sie opanowałam... zaczynaja plecy boleć jak siedze za długo, ale to pikuś:)mi ginka powiedziała ,że jak usg jest ok to test nakłanianie na test PAPA to tylko dla biznesu.:)

No właśnie Kasiol - i dlatego pappa na pewno nie będę robić prywatnie. Zresztą to i tak czysta statystyka więc bez sensu za to płacić jak nie ma to realnego odbicia w rzeczywistości... nie przemęczaj się kochana!! Nie zapominaj że nosisz w sobie maleńkie serduszko:-) mnie też coś brzuch kłuje dziś... dobrze że zaraz z pracy wychodzę...

No i @ nie przylazla..i teraz nie wiem czy jutro testowac czy poczekac kilka dni.. moze cs zle wyliczylam nie wiem.

Hahaha no w sumie dobra mysl...bo pewnie jakbym dziewczynke miala to zwariowalabym na phnkcie rozowego ! Chyba lepiej zeby byl chlopiec bo core bym rozpiescila ! Hahaha

Dobra spadam do dekorowania babeczek dla dzieci z klas alexa i vikiego..musze kkolo 50 ozdobic .

hej
akuku jak jest 14 dpo to warto zatestować:)przynajmniej bedziesz wiedziała czy sie nastawiać czy nie...
natka juz nie szaleje-wczoraj czyszczenie kabiny prysznicowej zleciłam M. i w sumie nagle zauważył jaka była brudna-on myślał ze ona sama sie czyści... teraz jak posprzata to sie wscieka ,że nikt jego pracy nie szanuje:) sasasasa
dziś chyba prasowanie;/ no i kolejne pranie... jutro jasełka, pojutrze ginek i kolejne jasełka i sernik do upieczenia na wigilie w pracy... odetchne w piątek po południu.
akuku jakie te mufinki robisz? piernikowe? widziałam w necie prezpis i chyba sie skusze:)

Nie zatestowalam bo wlcala noc robilam tzn zdobilam maluffinki i pozniej kazda jedna wkladalam do takiego woreczka ozdobnego i owijalam wstazka z karteczka z imieniem.. robilam to do 6.30 potem przyszykowalam dzieci do szkoly a teraz ide spac... m wzial ze soba emilka i ma sie nim pozniej zajac..

Ja az czuje jak sie telepie od srodka masakra ;(.

Milego dnia.

Moze jutro zatestuje jak @ nie przyjdzie.kasiol wydaje mi sie ze w 14 dc mialam owu czyli dzisiaj jest 16 dpo ? Ale wiesz ja nie mierze tempki..ale po sluzie obstawiam.

Dobra mgkam spac.ppapa

hehe kasiol jakbym czytała o moim M. :P też ostatnio pierwszy raz mył kabinę i tylko było co chwile słychać "fuuuj ale śmierdzi" albo że kto to tak mocno pobrudził że trzeba szorować :-) uśmiałam się, że masakra :-) a Ty widzę że dni zapełnione, tyle planów :-) do świąt to ale Ci przeleci na pewno :tak:

akuku jak 16dpo to test musi już wyjść:tak: więc nie zastanawiaj się tylko testuj! :tak:

ja dziś po wizycie u endokrynologa i mam zwiększoną dawkę leków na tarczycę. A poza tym wszystko ok :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry