• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
u nas ok:) w pracy tak jakoś dziwacznie ni to poniedziałek, ni piątek a w sumie środa...:)
Wszystkiego co najlepsze dla Emilka:) niech zdrowo rośnie:-D
natka to już ten czas co muł powinien ustępować:) kiedy kolejna wizyta-to pewnie ta z prenatalnym tak?
my 20, ciekawe czy potwierdzą że Felek to Felek, a jak jednak Gaja to Kali sie zalamie:)
boi sie że siostra bedzie lubiła różowy i księżniczki-a z bratem mówi ze sie lego duplo bedzie bawić i sie dogada:) aparatka:)
akuku dla każdego taka rozmowa to stres mam nadzieje ze sie trzymasz :)

reklama
Akuku aaaa to taki system ustaliliście. Dziwnie ale fajnie że lekarz poszedł na rękę i wyśle :-)

Kasiol ja wizytę mam jeszcze 13., w końcu na NFZ bo wcześniej nie było terminów i jeszcze się jej nie doczekałam ;-)
Dobrze że Kali bierze mimo wszystko pod uwagę że nigdy nie wiadomo i czasem może się okazać że siostra będzie a nie brat ;-) choć ponoć rzadko się zdarzają pomyłki w te stronę że był chłopiec a jest dziewczynka no ale z usg to nigdy nie wiadomo:-D ja jednak nadal czuję że wizytka tylko potwierdzi płeć Felka :-)

natus nastawiam się że wszystko jest ok:) nie ma innej opcji:) dlatego bardziej nastawiam się na podejrzenie jegomościa:) pod patrzeć jak sobie fika:) zamartwianie i myslenie że moze cos byc nie tak nic nie da:) i tak kocham go już tak bardzo...:tak:

akuku co to kogo obchodzi z kad masz zwolnienie, wazne że masz:)ufasz polskiemu lekarzowi i dlatego od niego masz zwolnienei:)

Akuku grunt żeby zwolnienie dotarło do Ciebie na czas:-)

Kasiol na pewno jest wszystko ok, tal jak piszesz-nie ma innej opcji:-) a tego dwudziestego to masz usg u swojej ginki czy drugie prenatalne?

hej:)
natuś prenatalne w Poznaniu:) wiec inna jakość niż u mojej ginki:)
a ja dziś kupiłam pierwszy raz ubranka dla Felka w 5 10 15 jest wyprzedaż, i trafiłam fajnego bodziaka z frakiem, bluzę neutralną szarą i rampersa z kolekcji letnie z krótkim rękawem za 52 zł-przesyłka gratis, a zniżki to 72 zł od cen pierwotnych:) myśle że nie dałam sie oszukać bo ciuszki fajne :) a i wynosi bo maj/czerwiec:)
co tam u Was jak samopoczucie?

Kasiol to będziecie szczegółowo oglądać serduszko :-) fajnie :-)
Co do zakupów to cena faktycznie niezła a Ty już powoli rzeczywiście możesz małego obkupować :-) sama chciałabym zacząć oglądać się za drobiazgami i większymi rzeczami ale wiem że to zdecydowanie za wcześnie bo niestety jeszcze wszystko może się wydarzyć. No ale może kiedyś się doczekam :-) a jak w ogóle się czujesz?
U mnie dziś znów nudności także leżę sobie pod kocykiem i odpoczywam :-)

Natka doczekasz sie oj doczekasz.. ;)

Dziewczyny moja babcia miala blizniaki.. po niej nikt.. hyhyhy czyli ze ja obciazona jestem ? A tak sie zastanawiam bo kurtka mi sie juz ciasna zrobila a toc to dopiero 8 tydzien ;) hehe
Oby nie hehe ;)

Dzwonila jednak do mnie moja dr i mowila ze ona nie ma problemu dac mi zwolnienia ale nalezy mi sie dopiero od poniedzialku ..a jej w pn nie ma. Wiec mam dzwonic do tej drugiej dr i prosic i zwolnienie..ciekawe czy ona da.
W kazdym razie jutro tak czy siak dzwonie do lekarza z londynu zeby miec w razie w od niego ;)

reklama
hej
ale mam muła dziś :( ehhh nic mi sie nie chce, a mialam tyle energi jakies 2 h temu... a teraz :( ledwo siedzę :(
dobrze ze dzis piątek :) oby szybko zleciał a w poniedziałek urlop bo kolęda ...
wczoraj m. rozmawiał z mamą na temat pilnowania Felka, Kaline pilnują do dziś- znaczy odbierają z przedszkola... i nic za to nie dostawali, tym razem chciałam im płacić co miesiąc albo jednorazowo na auto-bo moge wziąsć pożyczke z pracy na0%, ale teściowa kategorycznie odmówiła... zaproponowałam im ,że kupimy im auto za to -wczesniej tez im kupiliśmy w sumie ale on cały czas się psuje.. bo to już staruszek, a w sumie teść moją Kali nim odbiera ... wiec to tak nie do końca , a auto by im sie przydało. Na razie mówią nie , ale może się namówią. Trochę wcześnie na rozmowę, ale auto im się zepsuło i m. stwierdził ze musi im powiedzieć żeby się nie martwili ze trzeba nowe kupić.Ale w sumie ok, bo wiem na czym stoję :) teściowa ma wybuchy ale Kaliną się zawsze zajmowała całym sercem.
Akuku ale byś miała wesoło z dwójką:) szkoda ze musisz tyle czekać:(
Natuś rozmumiem że jesteś na L4?jak dziś samopoczucie?
paulinka ucałuj chłopaki przy okazji:)
ciekawe co u Tyśki:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry