• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

Aha, to szkoda że się wcześniej zapisać nie możesz. A Ty akuku za tydzień do lekarza, tak? Ciekawe czy da to zwolnienie.. oby:-)
co do porannego telefonu to myślę że to nie z pracy bo jakby z pracy dzwonili to pewnie by zadzwonili ponownie skoro nie odebrałaś ;-)

reklama
Hej,

Kasiol jak tam?? Odpoczywasz trochę?:-)

Akuku i jak tam ze zwolnieniem, udało się?

Paulinka a jak tam u Ciebie? Jak chłopaki? Dawno Cię nie było.. mam nadzieję że u Was wszystko ok:-)

Ciekawe też co tam u tyśki i nuuuśki :-)

U mnie od wczoraj objawów ciążowych brak, wszystko na razie przeszło jak ręką odjął ;-) mam nadzieję że wszystko ok:-)

Natka dzwonila babka z przychodni ze dr o ktora prosilam by dzwnila powiedziala ze byla na urlopie i poprosi dr ktora byla na miejscu by do mnie zadzwonila bo bylam u niej jakis czas temu ( domyslila sie ze chce zwolnienie i widocznie nie chce go dac )
Zadzwonilam do pracy (jednak wczoraj z pracy dzwonili) i powiedzialam ze jestem w ciazy i do piatku jestem na sicku .. w poniedzialek powinnam przywiesc zwolnienie ..
Dzwonilam juz do gina z pl ktory ma klinike w londynie i powiedzial ze mi wystawi zwolnienie (jutro bedzie w londynie i mam dzwonic) pewnie zalozy mi karte ciazy?
Jak nie drzwiami to oknem... a sie tak zestresowalam dzwoniac do pracy ze prawie zeszlam.. trzeslam sie i blada jak sciana az m sie zdziwil... ale ja wlasnie tak to przezywam...

A jednak z pracy dzwonili, dobre przeczucie miałaś. A jak zareagowali że będziesz miała zwolnienie?
To jak idziesz jednak do tego gina z PL to może zrobi Ci usg wcześniej niż w 12tc:-) w końcu wizyta prywatna więc nie powinno być problemu. I szybciej zobaczysz malucha!:tak:

reklama
Natka nie ide do niego bo on z londynu musialabym samolotem leciec. Przez tel rozmawjalismy i mam mi dac zwolnienie i wyslac ..zobaczymy mam nadzieje ze przyjma. Bo to z londynu ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry